Начало » Новини » Страната
30.11.2020 г.

На втори декември се организира втори онлайн уъркшоп за храните

EIT Food
На втори декември се организира втори онлайн уъркшоп за храните

Институтът за агростратегии и иновации - EIT Food Hub България в партньорство със Съюза на преработвателите на плодове и зеленчуци /СППЗ/ и Университета по хранителни технологии в Пловдив организира втори интерактивен уъркшоп на тема „От фермата до трапезата и как да направим корпоративна стратегия 2030“. Второто издание на интерактивния уъркшоп (работилница) ще се проведе на 2 декември 2020 г. от 12,30 часа в платформата ZOOM.

РЕГИСТРАЦИЯТА за онлайн събитието е отворена до 01 декември.

Форумът е насочен към всички заинтересовани страни в сферата на хранително-вкусовата промишленост и се осъществява с подкрепата на Европейския институт за иновации и технологии в храните /EIT Food/.

EIT - доклад за храните

Участниците в практическите работилници ще имат възможност да работят в групи по теми, свързани с корпоративната стратегия на своите предприятия. Чрез интерактивния формат на събитието те ще влязат в ролите на експерти в сферата на продажбите, маркетинга, финансите, разработването на продукти, доставките и логистиката. Под формата на игра ще измислят стратегии как да реагират на пазарните промени, които предстоят от въвеждането на стратегията Farm to Fork в следващите 10 години.

Чрез методологията за изграждане на корпоративна стратегия, която се използва от много големи компании в хранителната индустрия в Европа, участниците ще се запознаят с често допускани грешки, поставяне на цели, с добри практики и ще получат още много ценни знания, които ще им бъдат полезни в тяхната работа. Интерактивният уъркшоп дава възможност за симулация на процеси, споделяне на затруднения, отговори на възникнали въпроси и групова дискусия за обмяна на идеи.

Онлайн събитието „От фермата до трапезата и как да направим корпоративна стратегия 2030“ е подходящо за отделите по маркетинг и бизнес развитие на компаниите от преработвателната промишленост, студенти, стартъпи, предприемачи и широк спектър от представители на агро-хранителния сектор, тъй като ще представи по един достъпен и практически начин как може бизнесът да са възползва от Стратегията „От фермата до трапезата“ чрез методи за усъвършенстване и адаптиране на бизнес модела на компанията към задаващите се новости.

На втори декември се организира втори онлайн уъркшоп за храните
5109
 

Последни материали
Виж
След топла зима, измръзнала рапица, закъсняла пролет и градушка
Лошото време удари реколтата от пчелен мед в Ямболско и повишава цените
Корупция в земеделието: Гърция реформира системата за разпределение на европейските земеделски субсидии
ТОП-5 страни-вносители на украинска агропродукция през май 2025 г.
И при царевицата се очертава силна година благодарение на напояването
В Румъния очакват рекордна пшенична реколта между 14 и 15 милиона тона
Средният добив е едва 153 кг/дка
95 тона е цялата продукция от череши, прибрана до края на май
Пчеларските организации на среща в министерството
Ще се прави нова платформа ЕПОРД, от която пчеларите се информират за пръскания
Свързани материали
Виж
Предстоящо
Промяна в местоположението на българо-китайски форум, организиран на 5 юни
Събитието започва на 10 юни
ИЗК Марица показва устойчиви сортове домати на 21-то издание на Eucarpia
Лесотехнически университет
Аржентинският опит в no till земеделието ще бъде представен на 16 май в София
Форум
Международна конференция за бъдещето на горите се провежда в София
Форум
Бурджев: Над 42 млн. лева е помощта за свиневъдите през тази година
Предстоящо
На 15 април в Тракийския университет се провежда Международен форум по свиневъдство
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини