Начало » Новини » Страната

На втори декември се организира втори онлайн уъркшоп за храните

EIT Food
Синор.БГ / 30.11.2020 г.
На втори декември се организира втори онлайн уъркшоп за храните

Институтът за агростратегии и иновации - EIT Food Hub България в партньорство със Съюза на преработвателите на плодове и зеленчуци /СППЗ/ и Университета по хранителни технологии в Пловдив организира втори интерактивен уъркшоп на тема „От фермата до трапезата и как да направим корпоративна стратегия 2030“. Второто издание на интерактивния уъркшоп (работилница) ще се проведе на 2 декември 2020 г. от 12,30 часа в платформата ZOOM.

РЕГИСТРАЦИЯТА за онлайн събитието е отворена до 01 декември.

Форумът е насочен към всички заинтересовани страни в сферата на хранително-вкусовата промишленост и се осъществява с подкрепата на Европейския институт за иновации и технологии в храните /EIT Food/.

EIT - доклад за храните

Участниците в практическите работилници ще имат възможност да работят в групи по теми, свързани с корпоративната стратегия на своите предприятия. Чрез интерактивния формат на събитието те ще влязат в ролите на експерти в сферата на продажбите, маркетинга, финансите, разработването на продукти, доставките и логистиката. Под формата на игра ще измислят стратегии как да реагират на пазарните промени, които предстоят от въвеждането на стратегията Farm to Fork в следващите 10 години.

Чрез методологията за изграждане на корпоративна стратегия, която се използва от много големи компании в хранителната индустрия в Европа, участниците ще се запознаят с често допускани грешки, поставяне на цели, с добри практики и ще получат още много ценни знания, които ще им бъдат полезни в тяхната работа. Интерактивният уъркшоп дава възможност за симулация на процеси, споделяне на затруднения, отговори на възникнали въпроси и групова дискусия за обмяна на идеи.

Онлайн събитието „От фермата до трапезата и как да направим корпоративна стратегия 2030“ е подходящо за отделите по маркетинг и бизнес развитие на компаниите от преработвателната промишленост, студенти, стартъпи, предприемачи и широк спектър от представители на агро-хранителния сектор, тъй като ще представи по един достъпен и практически начин как може бизнесът да са възползва от Стратегията „От фермата до трапезата“ чрез методи за усъвършенстване и адаптиране на бизнес модела на компанията към задаващите се новости.

На втори декември се организира втори онлайн уъркшоп за храните
5188
 

Последни материали
Виж
На 17 и 18 октомври до с. Мечкарево
Шоу с коне, фермерски базар и елитни породи ще съберат хиляди в Сливен
Министър Тахов и Светлозар Патарински трябва да подадат оставки
НОКА обвини МЗХ и БАБХ в бездействие причиняващо паника и унищожение на ферми
Лесотехническият университет е съорганизатор на конференция за борба с инвазивните чужди видове
След пороите консервните фабрики ще останат без суровина за лютеници и пюрета
Обявиха датите на животновъдното изложение в Сливен за 2025 година
НАЗ иска оставката на министър Тахов, Капитанов и Петя Славчева
Свързани материали
Виж
Предстоящо
Международен форум по свиневъдство и птицевъдство - на 10 и 11 септември в София
Актуални теми
На 24 юни очаквайте 17-та конференция по храните в София
Предстоящо
Промяна в местоположението на българо-китайски форум, организиран на 5 юни
Събитието започва на 10 юни
ИЗК Марица показва устойчиви сортове домати на 21-то издание на Eucarpia
Лесотехнически университет
Аржентинският опит в no till земеделието ще бъде представен на 16 май в София
Форум
Международна конференция за бъдещето на горите се провежда в София
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини