Начало » Новини » Страната

На втори декември се организира втори онлайн уъркшоп за храните

EIT Food
Синор.БГ / 30.11.2020 г.
На втори декември се организира втори онлайн уъркшоп за храните

Институтът за агростратегии и иновации - EIT Food Hub България в партньорство със Съюза на преработвателите на плодове и зеленчуци /СППЗ/ и Университета по хранителни технологии в Пловдив организира втори интерактивен уъркшоп на тема „От фермата до трапезата и как да направим корпоративна стратегия 2030“. Второто издание на интерактивния уъркшоп (работилница) ще се проведе на 2 декември 2020 г. от 12,30 часа в платформата ZOOM.

РЕГИСТРАЦИЯТА за онлайн събитието е отворена до 01 декември.

Форумът е насочен към всички заинтересовани страни в сферата на хранително-вкусовата промишленост и се осъществява с подкрепата на Европейския институт за иновации и технологии в храните /EIT Food/.

EIT - доклад за храните

Участниците в практическите работилници ще имат възможност да работят в групи по теми, свързани с корпоративната стратегия на своите предприятия. Чрез интерактивния формат на събитието те ще влязат в ролите на експерти в сферата на продажбите, маркетинга, финансите, разработването на продукти, доставките и логистиката. Под формата на игра ще измислят стратегии как да реагират на пазарните промени, които предстоят от въвеждането на стратегията Farm to Fork в следващите 10 години.

Чрез методологията за изграждане на корпоративна стратегия, която се използва от много големи компании в хранителната индустрия в Европа, участниците ще се запознаят с често допускани грешки, поставяне на цели, с добри практики и ще получат още много ценни знания, които ще им бъдат полезни в тяхната работа. Интерактивният уъркшоп дава възможност за симулация на процеси, споделяне на затруднения, отговори на възникнали въпроси и групова дискусия за обмяна на идеи.

Онлайн събитието „От фермата до трапезата и как да направим корпоративна стратегия 2030“ е подходящо за отделите по маркетинг и бизнес развитие на компаниите от преработвателната промишленост, студенти, стартъпи, предприемачи и широк спектър от представители на агро-хранителния сектор, тъй като ще представи по един достъпен и практически начин как може бизнесът да са възползва от Стратегията „От фермата до трапезата“ чрез методи за усъвършенстване и адаптиране на бизнес модела на компанията към задаващите се новости.

На втори декември се организира втори онлайн уъркшоп за храните
5218
 

Последни материали
Виж
Слаб интерес
Само един проект за популяризиране на пчелния мед е подаден през 2025 г.
Бобови, зърнени, кръстоцветни
Сидерати за обогатяване на почвата в лозята
Евростат
Близо 12% от работещите у нас са в риск от бедност
FAO: Деградацията на земята намалява добивите и застрашава милиарди хора
Проектобюджет 2026 г.
При предсрочно връщане на работа парите за майчинство се вдигат от 390 лева на 675 лв.
Персоналът се топи от 65 на 60
Съкращават хора от Службата за съвети в земеделието, за да работят в МЗХ
Свързани материали
Виж
Турция организира 5-ти Международен воден форум в Истанбул на 5 - 6 май 2026 г.
Предстоящо
Международен форум по свиневъдство и птицевъдство - на 10 и 11 септември в София
Актуални теми
На 24 юни очаквайте 17-та конференция по храните в София
Предстоящо
Промяна в местоположението на българо-китайски форум, организиран на 5 юни
Събитието започва на 10 юни
ИЗК Марица показва устойчиви сортове домати на 21-то издание на Eucarpia
Лесотехнически университет
Аржентинският опит в no till земеделието ще бъде представен на 16 май в София
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини