Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
03.08.2020 г.

Свинско месо със зелен фасул

Свинско месо със зелен фасул

Измиваме месото със студена вода, отцеждаме добре и го нарязваме на порции. Пържим в сгорещена мазнина до получаване на коричка от всички страни и изваждаме. В същата мазнина слагаме нарязания лук и задушаваме. Щом лукът поомекне, прибавяме 1-2 домата, нарязани на дребно. Когато се запържат, слагаме червения пипер и заливаме с 1-2 к.ч. гореща вода. Слагаме месото да се вари в запръжката до омекване. Почистения фасул измиваме и задушаваме отделно с малко мазнина, сол и съвсем малко вода. Щом омекне, го прибавяме към свареното месо. Брашното размиваме в много малко вода и изсипваме в ястието заедно с останалите нарязани домати. Оставяме да поври на умерен огън. Накрая поръсваме с наситнен магданоз. Поднасяме с кисело мляко.

Продукти за 5-6 порции: 1 кг свинско месо, 1 к.ч. мазнина, 2-3 глави лук, 6-7 домата, 1 ч.л. червен пипер, 1 кг зелен фасул, 1 връзка магданоз, 1 с.л. брашно, сол.

Свинско месо със зелен фасул
17222
 

Последни материали
Виж
Откриване на изложението „Техномебел"
Призив за сертифициране на българската дървесина
Пролетната сеитба обаче върви с изпреварващо темпо
Състоянието на есенната пшеница в САЩ се влоши значително само за седмица
Позиции
Чорбаджийски: Несериозно е България да има само един евродепутат, защитаващ фермерите
Единственото условие за купувачите е сами да си осигурят превоза
Украински фермери започнаха да раздават кромида без пари
НАП напомня да се декларират земеделските субсидии до 30 април
Днес парламентарната комисия по земеделие има извънредно заседание
Ализан Яхова: Очакваме добри новини за украинската помощ на 24 април
Свързани материали
Виж
При свинското обаче приходите нараснаха въпреки спада в количествата
Франция сви рязко износа на месо
Най-голямо увеличение е регистрирано в България
С колко са поскъпнали видовете месо в ЕС за година
Забавяне на производството
Глобалният пазар на свинско месо под натиск – Rabobank
Вносът продължава да намалява, при това на все по-ниски цени
Китай увеличи производството на свинско и сви поголовието
Цената нараства двойно и тройно от производител до купувач
Само 35 на сто от продаваното свинско у нас е родно производство
Малък марж kd печалбите
Ниски печалби в свиневъдния сектор заради свитото потребление на месо
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини