Измиваме месото със студена вода, отцеждаме добре и го нарязваме на порции. Пържим в сгорещена мазнина до получаване на коричка от всички страни и изваждаме. В същата мазнина слагаме нарязания лук и задушаваме. Щом лукът поомекне, прибавяме 1-2 домата, нарязани на дребно. Когато се запържат, слагаме червения пипер и заливаме с 1-2 к.ч. гореща вода. Слагаме месото да се вари в запръжката до омекване. Почистения фасул измиваме и задушаваме отделно с малко мазнина, сол и съвсем малко вода. Щом омекне, го прибавяме към свареното месо. Брашното размиваме в много малко вода и изсипваме в ястието заедно с останалите нарязани домати. Оставяме да поври на умерен огън. Накрая поръсваме с наситнен магданоз. Поднасяме с кисело мляко.
Продукти за 5-6 порции: 1 кг свинско месо, 1 к.ч. мазнина, 2-3 глави лук, 6-7 домата, 1 ч.л. червен пипер, 1 кг зелен фасул, 1 връзка магданоз, 1 с.л. брашно, сол.