Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
30.07.2020 г.

Хедери Geringhoff - разумното решение за прибиране на царевица и слънчоглед

Хедери Geringhoff - разумното решение за прибиране на царевица и слънчоглед

Немският производител Geringhoff е добре познат на земеделските производители. Компанията произвежда прибиращо оборудване от далечната 1880 година и не спира да внедрява иновативни технологии и решения, които да направят по-лесно и продуктивно прибирането на реколтата. Надеждност, производителност и водещо в индустрията качество – това са стандартите, които следва Geringhoff.

За пореден път компанията доказва своята прозорливост, предлагайки допълнителни опции и аксесоари за хедерите за царевица, които сe превръщат бързо в хедери за прибиране на слънчоглед. Така Geringhoff успява да отговори на високите изисквания на своите клиенти, както и на специфичните характеристики и предизвикателства на всяко поле. Ето и възможните опции:

Автоматична система за управление Автоматичната система за управление RowSense помага на оператора по време на жътва като държи комбайна и хедера в реда*. Това гарантира оптимална скорост и резултати по време на жътва. Системата се състои от сензори – опипвачи, които следят постоянно реда и дават обратна връзка за корекция на системата за автопилот.

*За да работи системата RowSense е необходимо комбайнът да е оборудван с пълен пакет автопилот и RowSense активация.

Автоматично регулиране на височината

Сензорите за височина гарантират, че вашия хедер автоматично копира контура на терена. Чрез оптимизирането на височината според съответния терен, сензорите предпазват хедера от повреди, като същевременно спестяват износване на възлите на редовете, за да осигурят дълъг експлоатационен живот. Сензорите за височина работят напълно автоматично, помагайки за намаляване натоварването на оператора и минимизират потенциални грешки по време на жътва.

Плъзгачи за предпазване на гумите

Плъзгачите помагат за събаряне на острите стъбла на царевичното стърнище, за да предпазят от увреждане гумите или веригите на комбайна. Освен това чрез тях се разпределя теглото на вашия хедер и не позволяват на сечката да контактува със земята.

Странични шнекове за полегнала царевица

Тази допълнителна опция прави жътвата на полегнала царевица още по-лесна. Хидравлично задвижваните шнекове (ляв, десен или и от двете страни) разположени на страниците на хедера предотвратяват изхвърлянето на кочани извън хедера и натрупването на стъбла.

Редуктор с ръчно превключване

Редуктора с ръчно превключване прави вашия хедер дори още по-гъвкав. Като опция може да изберете двускоростен или четирискоростен редуктор. Това осигурява разнообразие от скорости за да се адаптирате към различни условия на жътва. В комбинация с комплекта за слънчоглед ви се отключват нови възможности за жътва.

Пакет за жътва на слънчоглед

Като алтернатива, вашият хедер може да бъде доокомплектован с активни (лява снимка) или пасивни (дясна снимка) ножове за жътва на слънчоглед. В зависимост от условията на полето и нивото на зрялост на слънчогледа, се определя коя система от двете е по-подходяща за вашето стопанство.

Защитна задна преграда

Тази опция е подходяща за намаляване на загубите при жътва на слънчоглед, като предотвратява изпадането на пити слънчоглед зад хедера. Преградата може да се използва и при жътва на царевица, но не е съвместима със страничните шнекове за полегнала царевица.

Система Mini ICF – мини мотовило

Системата Mini ICF се препоръчва за максимално добро захранване и предотвратяване на натрупване на шума върху хедера. Тя се състои от две мотовилки разположени в централните два реда на хедера.

Система ICF - мотовило

Системата ICF се препоръчва за максимално добро захранване и предотвратяване на натрупване на шума върху хедера. Тя се състои от мотовилки разположени на всеки ред от хедера.

Повече информация относно опциите съвместими с вашия хедер ще получите от Мегатрон на тел: *5566

Хедери Geringhoff - разумното решение за прибиране на царевица и слънчоглед
17044
 

Последни материали
Виж
Аграрен университет - Пловдив
Отлични резултати oт опити с Принципал® Голд в АУ Пловдив
При лек спад в цената спрямо предишната тръжна процедура
Йордания купи на търг почти двойно повече фуражен ечемик от планирания
При свинското обаче приходите нараснаха въпреки спада в количествата
Франция сви рязко износа на месо
Песимистични прогнози за производство на зърно в Украйна през 2024 г.
МЗХ публикува наредба № 9 за обществено обсъждане
Кои са новите моменти в интервенциите „Биологично растениевъдство“ и Биологично пчеларство“
Седмична агрометеорологична прогноза за периода 19-25 април 2024 година
Неустойчиво време ще ограничава възможностите за работа на полето
Свързани материали
Виж
Ефективна жътва с хедерите ARGUS на атрактивна промо цена предлагат от Оптиком
Ново
Двубарабанният стрипер хедер „Славянка УАС” - предпочитан и за конвенционално земеделие, и за no-till технологията
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини