Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
23.03.2020 г.

Супа-гулаш от кайма с ориз

Супа-гулаш от кайма с ориз

Нарязваме лука на ситно и заедно с каймата го задушаваме 5-6 мин в сгорещената мазнина. Прибавяме доматеното пюре, червен пипер и сол на вкус, разбъркваме и прехвърляме сместа в тенджера под налягане. Прибавяме ориза, наливаме 6 ч.ч. вода и затваряме тенджерата. Слагаме я на силен огън. Щом започне да съска, намаляме огъня и варим супата 20 мин. Преди да поднесем, поръсваме с черен пипер.

Продукти: 250 г кайма /смес/, 1 глава лук, 1 с.л. доматено пюре, 1 к.ч. разтопена мазнина, 1 к.ч. ориз, червен пипер, черен пипер, сол.

Супа-гулаш от кайма с ориз
1035

Последни материали
Виж
При рапицата обаче се прогнозира ръст от близо 7 на сто
Експерти очакват спад в добивите на основни зърнени култури в ЕС
Четирима души в микробус носели ловни пушки без разрешителни за ловуване
Горски инспектори предотвратиха бракониерски лов в Сливенско
Ръстът от 44 на сто в продажбите на дребно вдигна шесткратно поръчките
Коронавирусът стопи запасите от яйца в магазините в САЩ далеч преди Великден
Бюджетът да се формира от недоговорираните средства по ресорните програми
Предлагаме на ЕК специална мярка за коронавируса в селското стопанство
Обзор на Софийска стокова борса АД за периода 24-27 март 2020 година
Трета седмица липсват оферти на борсата за покупка и продажба на хлебна пшеница
Позицията на бранша
Зърнопроизводителите с унищожителна критика по повод твърдения на вицепремиера Каракачанов
Свързани материали
Виж
Пикантно печено на фурна
Арменски панирани кюфтета
Кюфтенца по овчарски
Печено къббе
Свинско месо с домати и картофи
Пиле с кисело зеле
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам