Начало » Новини » Страната
11.11.2019 г.

Безплатни правни съвети за фермери и арендатори от „Агрион“

Юристи на компанията дават съвети от 12 до 21 ноември в офисите в цялата страна
Безплатни правни съвети за фермери и арендатори от „Агрион“

В ежедневието си фермерите се сблъскват са какви ли не ситуации, като често за решаването на някои от тях е необходима и юридическа помощ. „Намирането на добър адвокат не е лесна работа. А и в голямата си част земеделските производители живеят далеч от големия град, в който са повечето добри или въобще налични адвокати“, оплакват се стопаните.

Всички те могат да се възползват от безплатните юридически съвети, които ще предлага лидера в търговията със земеделска земя „Агрион“ в седмицата от 12 до 21 ноември, в офисите си в цялата страна.

Услугите са хора от цялата страна и то по всякакви правни казуси - земеделски земи, наследствени отношения, аренди, договори, продажба и покупка на земеделска земя.

Първите срещи ще бъдат на 12 ноември в Стара Загора. На следващия ден специалистите от „Агрион“ ще бъдат в Хасково, а на 15-ти ноември – във Варна, Шумен и Русе. На 19-ти и 20 ноември експертите ще дават консултации в Бургас и Средец. На 21 ноември от безплатните съвети на „Агрион“ могат да се възползват живеещите във и около Монтана, Плевен, София и Пловдив.

Пълна информация за адресите на офисите на „Агрион“ и графика за посещения на експертите можете да получите от сайта на компанията - http://bit.ly/2pXNasX, от Фейсбук страницата на дружеството https://www.facebook.com/agrion.bg/q, както и от безплатния телефон  0800 111 66

От компанията могат да се възползват собственици на земи, наследници на ниви, както и всички, които искат просто да разберат колко струват техните терени, за да сключат изгодна сделка.

Последните години арендаторите също имат сериозен интерес към юридическите услуги на „Агрион“. Най-честите проблеми са свързани с правата и задълженията по договорите, с декларирането им и дублирането на договори за едни и същи имоти.

Един от проблемите, на които може да се намери бързо и ефективно решение е продажбата за земя – бързо, ефективно и без излишна бюрокрация. За тези собственици, освен с правни консултации, „Агрион“ е готова да съдейства с проверка на собствеността на парцелите, както и да направи безплатна оценка на имота.

„През последните години инвестицията в земеделска земя носи устойчиви доходи на тези, които са решили да инвестират в нея или да управляват активно своя собственост. Често обаче те са объркани от сложната законодателна уредба и последващите казуси. С безплатните консултации искаме да помогнем за разрешаването на тези проблеми, за да могат собствениците да печелят от земеделските си земи, без да се налага да плащат за скъпи правни съвети“, заявиха от „Агрион“.

Компанията гарантира коректна цена за всеки терен, тъй като, за разлика от други, не използва осреднени оценки, а работи по специално създаден алгоритъм, с различни показатели, който гарантира прецизна оценка.

Най-честите казуси, които разрешават юристите на „Агрион“ са наследствените. Често земята е разпокъсана между десетки собственици, някои от които дори не живеят в България. Експертите на „Агрион“ са доказали, че могат да намират решения на такива случаи, дори с по 30 собственика.

Тежък проблем са договорите за наем и аренда. Стопаните често не са наясно с процедурите и правата си и търсят юридическа помощ, за да получат адекватно заплащане за собствеността си. Тези, които не са доволни от досегашните си контракти, могат да получат съвет как да прекратят неизгодния си договор за аренда, за да получат по-добри условия.

"Агрион" е първата българска компания, която изгради професионална верига от офиси на ключови точки в страната и въведе нови стандарти в професионалното управление на земеделски активи.

През годините компанията разви екип от висококвалифицирани специалисти в сделките със земеделска земя, които могат да намерят решение на всеки един казус – независимо дали е свързан с покупко-продажба, отдаване под наем или аренда на ниви.

Безплатни правни съвети за фермери и арендатори от „Агрион“
5322
 

Последни материали
Виж
Седмична агрометеорологична прогноза за периода 19-25 април 2024 година
Неустойчиво време ще ограничава възможностите за работа на полето
Обзор на Софийска стокова борса за периода 16-19 април 2024 година
Купувачите на маслодаен слънчоглед на борсата вдигнаха оферти с до 40 лева на тон
От 23 до 26 април в Интер експо център
Над 100 изложители ще се представят на ТЕХНОМЕБЕЛ 2024
Практика
Бъдещи лесовъди посетиха разсадника в Локорско
Демонстрация на специализирани трактори и пръскачки за лозя
Kubota Bulgaria в стопанството на винарна Мидалидаре
Мнението на бранша
Бизнесът иска затвор за причинителите на птичи грип от малките дворове
Свързани материали
Виж
Търсите нива под наем? Вижте в сайта на „Агрион“
Наддаването може да се случи изцяло дигитално
Срокът на търговете за плодородна земя изтича на 5 април
Това може да стане изцяло дигитално, наддаването тръгва на 7 март
Агрион отдава земя под наем, печели най-добрият
Хиляди декари земя за животни предлага Агрион
Фермери печелят до 20 000 евро годишно от терени за паша
Търсите нива под наем? Вижте в сайта на „Агрион“
Това може да стане изцяло дигитално, наддаването тръгва на 3 април
Агрион отдава земя под наем, печели най-добрият
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини