Начало » Новини » Страната
11.05.2019 г.

Понижиха ставката по обвързаното подпомагане за протеинови култури

С близо 22 лева на хектар
Понижиха ставката по обвързаното подпомагане за протеинови култури

Със заповед № РД 09-446 на министъра на земеделието, храните и горите Румен Порожанов се понижава ставката по схемата за обвързано подпомагане за протеинови култури за 2018 г. до 135,64 лева за допустим за подпомагане хектар от 157,53 лева на хектар за 2017 г. Документът е публикуван на официалната интернет-страница на министерството на земеделието, храните и горите.

Като основание за издаването на нормативния акт са посочени чл. 25, ал. 4 от Закона за администрацията и чл. 34, ал. 1 от Наредба №3 от 17 февруари 2015 г. за условията и реда за прилагане на схемите за директни плащания.

Контролът по изпълнението на заповедта е възложен на заместник-министър на земеделието, храните и горите Вергиния Кръстева.

Понижиха ставката по обвързаното подпомагане за протеинови култури
5377

Последни материали
Виж
Фонд Земеделие
Изплатени са още 9 милиона лева на биопроизводителите по мярка 11
Тодор Новаков, търговски представител на ФМС Агро България:
С продуктите на ФМС получавате високи и качествени добиви
Успешната жътва зависи и от ремаркетата на полето
Форум
Европейската асоциация на биофермерите с конгрес в Румъния
Становища
Популизъм ли е искането за по-ниско ДДС
Иновации
Мария Габриел: Цифровите технологии променят начина за работа в интернет
Свързани материали
Виж
Близо 18 000 производители си делят малко под 30 милиона лева
Преведоха средствата по схемата за протеиновите култури за 2018 година
Проектът Дунавска соя има потенциал за развитие
Спрямо останалите дунавски държави България отчита невероятен бум при соята
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам