Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
25.04.2019 г.

Какво подготвя Оптиком за БАТА АГРО 2019

Партньорът до Вас с промо оферти, финансови програми, нови технологии, томбола и още...
Какво подготвя Оптиком за БАТА АГРО 2019

През 2019 най-голямото изложение за земеделска техника у нас БАТА АГРО ще се проведе с изцяло нова концепция, разположение и инициативи. Екипът на ОПТИКОМ е готов за тазгодишното “различно” изложение с много новости, специални предложения за покупка на техника в дните на панаира и томбола за своите гости на щанда.

С традиционното си гостоприемство Оптиком Ви очаква от 14 до 17 май на уютния си щанд в сектор F2 с обособени тематични зони, които да дадат възможност и за делови разговори.

Кои са акцентите?

Зона Topcon Прецизно Земеделие

След официалното обявяване на партньорството между японския лидер Topcon Agriculture и Оптиком, оборудването за прецизно земеделие и навигационни системи Topcon ще има официална премиера именно на БАТА АГРО 2019. Посетителите на щанда ще имат шанс да спечелят подарък комплект навигация Topcon X23, а печелившият ще бъде изтеглен на 17.05.2019 в 11:30. Достатъчно е да посетите щанда на Оптиком и Зоната на Topcon, да попълните своята анкета за участие в играта и да я пуснете в специалната урна.

Зона Прибираща техника и Зелена линия Rostselmash

Премиера на щанда ще има комбайн Rostselmash NOVA 330, подходящата машина за малките и средни стопанства от компактния клас 3. Инвестицията в нова машина е достъпна без първоначално сериозно финансово натоварване и с предимствата за отлична обезпеченост с резервни части, гаранция и професионален сервиз.

Уникалният роторен TORUM 770 с новия 9-метров хедер Draper Stream също се очаква да направи своята премиера по време на изложението. Това е най-технологичният комбайн, създаден от Rostselmash. TORUM 770 e истинска революция в зърноприбиращата техника с уникалната система за вършитба Advanced Rotor System с въртящ се контрабарабан. TORUM може да прибира повече от 20 000 дка различни култури, а часовата му производителност е 40 тона зърно/час. Това го прави една от най-ефективните машини през сезон 2019.

 

Всички комбайни по време на изложението могат да бъдат закупени със специалната финансова схема на Оптиком и RSM Finance при 0% лихва до 60 месеца и минимални или без първоначални вноски.

Зона Машини за манипулиране на товари

На БАТА АГРО ще бъде представена пълната гама товарачи на производител №1  в Европа JCB, специално създадени за тежка работа в селското стопанство. Фермерите ще могат да видят телескопичните товарачи JCB с лидерска позиция на пазара - от най-малкия 516-40 до 535-95 и 541-70 в популярните им варианти Agri и Agri Plus, допълвани от челните товарачи JCB403 и 427, както и ТМ220 – колесен челен товарач с чупеща рама. Премиера за България по време на изложението ще направи мини телескопичният товарач JCB 520-40 Agri.

Зона Трактори  - JCB Fastrac, Landini, McCormick

Тракторите JCB Fastrac ще се представят с модела 8330 с 350 к.с., без аналог по своя комфорт, универсалност, висока скорост и производителност. С подкрепата на JCB Finance тракторите JCB Fastrac се предлагат на лизинг за 5 години при 0% лихва и заводска гаранция 3 години.

Акцент при тракторите Landini по време на Бата Агро ще бъде  последният най-нов модел Landini REX4, който бе финалист за наградата Tractor of the Year 2019 в категория „Най-добър специализиран трактор“ на изложението EIMA в Болоня.  Специалистът за работа в трайни насаждения REX 4 бе отличен с престижната награда за технически новости на изложението за иновативната система за лесно управление Advanced Driving System (ADS), която с помощта на най-новите технологии от механиката и роботиката улеснява маневрите както в междуредията или на полето, така и при транспорт. Новото технологично решение предлага връзка със сателитно насочване и елиминира въздействието от неравния терен върху прецизността на кормилното управление.

Оптиком ще има на щанда си специална витрина с гордо произведени продукти на български лозари и овощари с приноса на трактори Landini REX, а гостите ще дегустират български вина от изби – клиенти на компанията.

Ще има избор от различните серии трактори Landini с мощности от 40 до 170 к.с. – както специализирани лозаро-овощарски, така и универсални за всички стопански дейности и операции: от най-малкия модел 2-050 без кабина, през верижния Trekker CF90, до универсалните 5-100 и новия 7-160 Active.

При тракторите McCormick  акцент по време на изложението ще бъде върховата серия в гамата Х8 с 310 к.с. и ZF безстепенна варио трансмисия VT Drive в характерния жълт цвят, допълван от моделите в серията Х7 с различни варианти на трансмисии и оборудване. Серията Х6 с мощности от 114 до 130 к.с. ще бъде представена с вариант с трансмисия Powershift.

Традиционно разнообразие фермерите ще намерят и при изложения инвентар – Monosem, Sulky, SKY, Ovlac, Rinieri, Nobili и др., с предложения за специалистите от всички сектори на земеделието и възможност за тест-драйв на техника на демо-полето.

Оптиком очаква земеделците на своя щанд в сектор F2, където заедно да обсъдят всички новости в селскостопанската техника, предстоящата кампания и развитие на реколтата, както и да се насладят заедно на отбрани български вина и не на последно място всеки желаещ да се включи в специалната томбола на щанда.

Какво подготвя Оптиком за БАТА АГРО 2019
11248
 

Последни материали
Виж
Служебен кабинет
Украинската помощ ще бъде преведена на 52 хиляди земеделци до 15 май
Какви цели си поставя новият министър на земеделието и храните
Документи се подават до 29 април
Нов конкурс за старши експерти във фонд „Земеделие“
Особености, които трябва да знаете
При богата на калций почва понякога се раждат бедни на този елемент плодове
Томбола с награди при покупка
Започна Великденски Кооперативен Базар в София
Нормативни промени
Новите ставки за биопроизводство през 2024 г., които ще се обсъждат до 20 май
Свързани материали
Виж
Полезно и практично
Сладкият картоф като алтернатива за фермерите
Материалът от бял бор е бил без контролна горска марка
Задържаха 47 незаконно отсечени трупи и камион в района на Батак
С участието на 209 фирми на площ от 35 700 квадратни метра
Откриха XV-ото специализирано изложение за селскостопанска техника БАТА АГРО
Оптиком със супер промоция на дискови брани Pallada до края на БАТА Агро 2023
Rostselmash ACROS 595 Plus - Ефективност и иновации в жътвата на зърнени култури
Разрешава се нощният любителски риболов на язовир Батак
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини