Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
06.03.2019 г.

Кубота пусна новата четвърта версия на MGX серията

Висока производителност, икономичност и надеждност
Кубота пусна новата четвърта версия на MGX серията

Обновената версия на серията MGXIV е специално проектирана и предназначена за да улесни фермерите с по бърза и продуктивна работа. Направени са подобрения в спирачната, хидравличната и двигателна система с което е наистина достоен наследник на предишния вариант на серията MGX III.

От продуктивност и представяне до комфорт и маневреност серия MGX IV  беше проектирана съобразно изискванията на фермерите за комфортно работно място.

Напълно обновената кабина за тази серия трактори е с подобрен интериор и екстериор. Машинта е снабдена с нова предна маска и капак с атрактивен дизайн който ще бъде сходен с този на тракторите от серия М7002. Широката панорамна кабина предоставя по – добра видимост на оператора благодарение на двойните телескопични огледала. Контролният панел позициониран от дясната страна на оператора в близост до седалката е подобрен с цел максимален комфорт по - време на работа. Подобренията при новата серия се допълват и с два високопроизводителни дизелови двигателя V6108 и V3800.

Новата серия MGX IV включва пет модела всичките от които оборудвани с осем степенна Powershift трансмисия предоставяща три диапазона на работа (високи, средни и ниски) и общо 24 скорости напред и назад позволяващи оператора да превключва скоростите без съединител. Благодарение на автоматичния модул, операторът не е нужно да превключва скоростите  ръчно докато тракторът е в работен процес.

Хидравличната система е подходяща  за всякакъв вид работа като при MGX IV ефективността е по – висока спрямо пред MGX III. Подобрената система позволява работа с тежък инвентар като оператора вече ще може да контролира дебита на масло от място. Новата серия е оборудвана с хидравлична помпа с висок дебит благодарение на което се подобрява работата на хидравличната система.

Направени са и подобрения по - безопасността на оператора. Новост е функцията „контрол на присъствието на оператора“,  при напускане на работното място ако оператора не е активирал спирачка се включва аларма върху LED дисплея. Този индикатор е проектиран с цел по – голяма безопасност за оператора същевременно машината е оборудвана с двупътни пневматични спирачки. Новата серия е снабдена и с по – мощен алтернатор.

Оферти от Кубота!

Серията MGXIV се откроява с по - голяма маневреност като по – този начин лесно се адаптират към всякакъв вид терени и бързо реагират на промените включително тесни или кални площи. Новата автоматична завиваща функция (Auto 2WD) която работи със сензор за предния мост, автоматично изключва задвижването 4х4 когато се нуждае от оптиамелен радиус на завиване което същвременно максимално щади земната повърхност.

Тракторите от MGX IV могат да бъдат оборудвани с ISOBUS терминал, благодарение на което управлението на прикачния инвентар може да става от работното място. За прилагане на прецизно земеделие тракторите могат да бъдат оборудвани с приспособление за автоматично управление Auto steer, както и с опцията GEOCONTROL на ISOBUS terminals. Това прави серията MGX IV подходяща за прецизни решения при използването на продукти за растителна защита, при сеитба и торене. Това помага на фермерите да пестят време, енергия и средства.

Серията MGX IV предоставя на фермера висока производителност, икономичност и надеждност -  основни ценности които Кубота влага в своите продукти допринасяйки за по – лесен начин за работа на стопаните.

Кубота пусна новата четвърта версия на MGX серията
15883
 

Последни материали
Виж
МЗХ публикува наредба № 9 за обществено обсъждане
Кои са новите моменти в интервенциите „Биологично растениевъдство“ и Биологично пчеларство“
Седмична агрометеорологична прогноза за периода 19-25 април 2024 година
Неустойчиво време ще ограничава възможностите за работа на полето
Обзор на Софийска стокова борса за периода 16-19 април 2024 година
Купувачите на маслодаен слънчоглед на борсата вдигнаха оферти с до 40 лева на тон
От 23 до 26 април в Интер експо център
Над 100 изложители ще се представят на ТЕХНОМЕБЕЛ 2024
Практика
Бъдещи лесовъди посетиха разсадника в Локорско
Демонстрация на специализирани трактори и пръскачки за лозя
Kubota Bulgaria в стопанството на винарна Мидалидаре
Свързани материали
Виж
Кубота на второ място по продажби на трактори
Агромашина Пазарджик бе домакин на новото обучение от Kubota, акцентирайки върху иновациите в селскостопанската техника
Кубота отново е в челната тройка на земеделската сцена за 2023 г.
Kubota Bulgaria зае второто място по регистрирани продажби на трактори в България
Kubota Bulgaria е спонсор на престижната Купа на България по прескачане на препятствия с коне
Kubota си сътрудничи в Югозападна Франция с Agri Sud-Ouest Innovation
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини