Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
08.02.2019 г.

Оптиком предлага безлихвена покупка на техника за сезон 2019

Оптиком предлага безлихвена покупка на техника за сезон 2019

Партньорът на българските земеделци - фирма Оптиком изненада земеделските производители с нова възможност на безлихвена покупка на техника, която ще започне от 2019 г. Информацията беше представена пред повече от 500 земеделски стопани, представители на аграрния бизнес и на браншовите организации от селското стопанство,  участвали в годишната среща на земеделските производители във Варна, генерален спонсор на която беше вносителят на техника „Оптиком“.

Търговският директор на Оптиком инж. Димитър Петров сподели по време на срещата, че за компанията е чест да подкрепи форума в този ключов за сектора момент, когато се гради бъдещето и се залагат Националните приоритети в земеделието за следващия програмен период на ОСП 2020-2027. В отговор на предизвикателствата пред фермерите и начините как те могат да оказват влияние върху себестойността на своята продукция бяха представени технологични решения за по-добра производителност, както и специално разработени схеми за закупуване на нова селскостопанска техника.

Земеделските производители бяха най-силно заинтересовани от представената схема за инвестиция в нов комбайн с подкрепата на Rostselmash Finance, при която зърнопроизводителите ползват субсидия от руския производител на комбайни Rostselmash  и закупуват техниката с 0 % лихва.

Актуално за пролетната сеитба беше представена и схемата за закупуване на прецизните сеялки Monosem с 0% лихва и 4 х 25% вноски, което ги прави изключително достъпни за всяко едно земеделско стопанство.

Не на последно място бе представена програмата  ПРЕМИУМ ПЛЮС McCormick, която спестява до 12 000 лв на земеделците при покупка на нов трактор и включва 5 години гаранция, 5 години безплатно сервизно обслужване и 5 години безлихвен лизинг. Тракторите McCormick и Landini се предлагат и с други пакети с различни нива за гаранция, обслужване и лизинг по избор.

Като основен спонсор на националната земеделска среща Оптиком предостави награди за участниците и организира специална томбола, в която взеха участие близо 100 от земеделските производители на събитието. Двама щастливци заедно с придружители  ще имат възможност да вземат участие в клиентските пътувания, организирани от компанията до заводите на JCB в Англия и завода на Rostselmash в Русия, трети късметлия ще ползва 20% отстъпка за резервни части и консумативи от магазини Китка.

Всички програми и финансови схеми, по които може да закупите изгодно нова агротехника през сезон 2019 от Оптиком ще намерите на уеб страницата на компанията с актуални оферти за сезона.

Презентацията, представена на Земеделската среща, може да изтеглите от тук, за да видите всички атрактивни предложения и как чрез новите технологии, предлагани от Оптиком, може да увеличите вашата продуктивност и намалите себестойността на произвежданата продукция:



 

 

Оптиком предлага безлихвена покупка на техника за сезон 2019
14640
 

Последни материали
Виж
МЗХ публикува наредба № 9 за обществено обсъждане
Кои са новите моменти в интервенциите „Биологично растениевъдство“ и Биологично пчеларство“
Седмична агрометеорологична прогноза за периода 19-25 април 2024 година
Неустойчиво време ще ограничава възможностите за работа на полето
Обзор на Софийска стокова борса за периода 16-19 април 2024 година
Купувачите на маслодаен слънчоглед на борсата вдигнаха оферти с до 40 лева на тон
От 23 до 26 април в Интер експо център
Над 100 изложители ще се представят на ТЕХНОМЕБЕЛ 2024
Практика
Бъдещи лесовъди посетиха разсадника в Локорско
Демонстрация на специализирани трактори и пръскачки за лозя
Kubota Bulgaria в стопанството на винарна Мидалидаре
Свързани материали
Виж
Оптиком пуска промоция за товарачи JCB без лихва в партньорство с UniCredit & JCB Finance
Спестете пари от торове чрез прецизно торене със SULKY DX 30+
Метеостанциите XFarm: Иновационна технология за професионалистите в земеделието
Оптиком със супер промоция на дискови брани Pallada до края на БАТА Агро 2023
Пръскачките Caffini Global - иновативни решения за ефективен земеделски бизнес, сега на по-добра цена!
С карта JCB LiveLink получавате цялостен контрол върху вашите машини
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини