Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
17.12.2018 г.

Пиле в гювече

Пиле в гювече

Сваряваме пилето в подсолена вода и го обезкостяваме. В 6 гювечета нареждаме последователно нарязаните на филийки картофи, домати и лук. Посоляваме и поръсваме с черен пипер, а отгоре нареждаме пилешкото месо. Заливаме ястието с разбитите в прясното мляко яйца, слагаме във всяко гювече по парче масло, захлупваме и печем в предварително загрята умерена фурна.

Продукти: 1 пиле, 6 яйца, 6 картофа, 6 домата, 1 пакетче краве масло, 3 глави лук, 2 ч.ч. прясно мляко, черен пипер, сол.

Пиле в гювече
13425
 

Последни материали
Виж
Равнопоставеност и пълно сближаване на директните плащания отново поискаха България и 6 държави-членки на ЕС
Словашка фермерка получи 18 месеца затвор за измама с лозя и овошки
Срокът за изплащане на средствата е 25 ноември 2024 г.
От 24 октомври се кандидатства за подпомагане заради щети от пожарите през 2024 г.
Домашна майонеза
ЕС инвестира над 380 милиона евро в 133 нови проекта в подкрепа на екологичния преход в Европа
Местното производство в основните вносители е достатъчно
Обилната реколта свали цените на испанския кромид в Европа
Свързани материали
Виж
Пилешки гърди по италиански
Пилешки гърди по италиански
За да овладее резкия ръст в цените на месото на вътрешния пазар
Турция планира временна забрана за износ на пилешко
Rabobank с умерено оптимистична прогноза за световната птицевъдна индустрия
Ароматна дроб сарма
Замразени пилета се внасят като бутчета, излизат от транжорните като родни разфасовки
Румънски и украински яйца се продават препакетирани като български
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини