Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
17.12.2018 г.

Пиле в гювече

Пиле в гювече

Сваряваме пилето в подсолена вода и го обезкостяваме. В 6 гювечета нареждаме последователно нарязаните на филийки картофи, домати и лук. Посоляваме и поръсваме с черен пипер, а отгоре нареждаме пилешкото месо. Заливаме ястието с разбитите в прясното мляко яйца, слагаме във всяко гювече по парче масло, захлупваме и печем в предварително загрята умерена фурна.

Продукти: 1 пиле, 6 яйца, 6 картофа, 6 домата, 1 пакетче краве масло, 3 глави лук, 2 ч.ч. прясно мляко, черен пипер, сол.

Пиле в гювече
2977

Последни материали
Виж
Местните производители се страхуват от бъдещите мита след 29 март
Неяснотите около бъдещето на Великобритания блокираха форуърдните сделки с ечемик
Заради душата през сеитбения период
Фермерите в ЕС увеличиха площите с есенна пшеница за сметка на рапицата
След оплакване на тайвански турист
Глобиха с 2000 евро италиански магазин заради сладолед за 25 евро
Не забравяйте да сложите и патладжан в оранжерията
Пазар
Стабилни цени на слънчогледа и слънчогледовото масло на европейските пазари
Kverneland предлага решение за борба с прекомерното утъпкване на почвата
Свързани материали
Виж
Кюфтета от пилешко месо с праз
Анализ на CAPA
Божидар Иванов: Кланиците остават най-слабото звено за производсвото на месо
Пиле с прясно зеле
Кюфтета от пилешко месо и гъби
Цени на замразено и охладено пиле в магазинната мрежа
Цени на охладено и замразено пиле по области
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам