Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
17.12.2018 г.

Пиле в гювече

Пиле в гювече

Сваряваме пилето в подсолена вода и го обезкостяваме. В 6 гювечета нареждаме последователно нарязаните на филийки картофи, домати и лук. Посоляваме и поръсваме с черен пипер, а отгоре нареждаме пилешкото месо. Заливаме ястието с разбитите в прясното мляко яйца, слагаме във всяко гювече по парче масло, захлупваме и печем в предварително загрята умерена фурна.

Продукти: 1 пиле, 6 яйца, 6 картофа, 6 домата, 1 пакетче краве масло, 3 глави лук, 2 ч.ч. прясно мляко, черен пипер, сол.

Пиле в гювече
13577
 

Последни материали
Виж
Орбан е категоричен - влизането на Украйна в ЕС е удар по европейските фермери
Засилване на турския внос се очаква през втората половина на 2024/25 г.
Турската зърнена реколта 2025 г. е застрашена от суша
Научните проекти на ССА допринасят за устойчиво и конкурентоспособно земеделие
Полезни съвети
Цветята, които оказват благоприятно влияние върху добивите от зеленчуци
Предстои опростяване на настоящата законодателна рамка
ЕК публикува представата си за сектора на селското стопанство и храните в ЕС
Разработват се нови функционалности в СЕУ за помощ при прием по схемите
НССЗ е изготвила 80 на сто от заявленията на млади, малки и нови стопани
Свързани материали
Виж
Пиле с топено сирене и кисело мляко
Пиле в гювече
Пилешки гърди по италиански
Пилешки гърди по италиански
За да овладее резкия ръст в цените на месото на вътрешния пазар
Турция планира временна забрана за износ на пилешко
Rabobank с умерено оптимистична прогноза за световната птицевъдна индустрия
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини