Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Есенна супа

Синор.БГ / 21.09.2018 г.
Есенна супа

Нарязваме зеленчуците на дребно. В отворена тенджера под налягане загряваме маслото и изпържваме в него магданозения корен и морковите. Прибавяме праза и целината и наливаме 4 ч.ч. вода. Кипваме течноста и варим 5-6 мин при отворена тенджера. След това прибавяме нарязаните на кубчета картофи, зелевите листа и гъбите. Посоляваме на вкус, затваряме тенджерата и я слагаме на силен огън. Щом започне да съска, намаляме огъня и варим 10 мин.

Продукти: 2-3 картофа, 1 морков, 1 корен магданоз, 1 стрък праз, 1 глава целина, 2-3 зелеви листа, 5-6 гъби, 60 г краве масло, сол.

Есенна супа
15379
 

Последни материали
Виж
Прогнозите за реколтата от културата паднаха до 10-10,5 милиона тона
Поскъпването на суровото масло вдига цените и на слънчогледа в Украйна
При рапицата също е отчетено увеличение спрямо 2024 година
Реколтата от всички основни зърнени култури в Чехия нарасна
Чрез залесяване на опустошена от пожар местност край самоковско село
ЮЗДП и военновъздушните сили съживяват съвместно гората
В 3 населени места с получени порции храна от кухня-майка няма оплаквания
БАБХ проверява сигнал за неразположение на деца в училище в Джебел
Предлагаме обучение на техни докторанти в ССА и обмяна на рибарски опит
Ще разширяваме селскостопанската търговия с Азербайджан
Единствено при рапичното масло спадът е доста под 20 на сто
ЕС сви вноса на основните растителни масла през миналия сезон
Свързани материали
Виж
Македонска супа с фасул от консерва и зеленчуци
Супа от телешка глава
Есенна супа
Супа от зрял фасул с тиквички
Великденска супа
Супа от кайма и спанак
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини