Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Есенна супа

Синор.БГ / 21.09.2018 г.
Есенна супа

Нарязваме зеленчуците на дребно. В отворена тенджера под налягане загряваме маслото и изпържваме в него магданозения корен и морковите. Прибавяме праза и целината и наливаме 4 ч.ч. вода. Кипваме течноста и варим 5-6 мин при отворена тенджера. След това прибавяме нарязаните на кубчета картофи, зелевите листа и гъбите. Посоляваме на вкус, затваряме тенджерата и я слагаме на силен огън. Щом започне да съска, намаляме огъня и варим 10 мин.

Продукти: 2-3 картофа, 1 морков, 1 корен магданоз, 1 стрък праз, 1 глава целина, 2-3 зелеви листа, 5-6 гъби, 60 г краве масло, сол.

Есенна супа
15418
 

Последни материали
Виж
Франция го разпродаде, предлагането от Черноморския регион намалява
Силното търсене за износ вдига цените на фуражния ечемик в Европа
Производителите настояват за компенсации за отоплението в оранжериите
И зеленчуците ще поскъпват с ръста на разходите за труд и енергоносители
Данни до 2023 г. показват системни пропуски по съответната директива у нас
ЕК съди България за неспазени ангажименти за спад на емисиите от амоняк
Доклад на Синор.БГ
Седмицата: Какво искат Българската аграрна камара, Димитър Зоров и министърът
В насаждение, за част от което има позволително, и в съседен отдел
Откриха незаконна сеч на 64 иглолистни дървета в частни гори в Смолянско
Заедно с ръста на енергийните разходи, осигуровките и данъчната тежест
С новите държавни такси храните ще продължат да поскъпват и догодина
Свързани материали
Виж
Македонска супа с фасул от консерва и зеленчуци
Супа от телешка глава
Есенна супа
Супа от зрял фасул с тиквички
Великденска супа
Супа от кайма и спанак
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини