Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
27.06.2018 г.

Мексикански огретен

Мексикански огретен

Запържваме каймата с канелата. В огнеупорен стъклен съд или по-дълбока тавичка подреждаме ред от запържената кайма, ред сладка царевица, ред наденица (предварително нарязана на кръгчета), 2 реда домати (също нарязани на кръгчета). Запичаме ястието за около 30 минути в умерена фурна. На края добавяме настъргания кашкавал и запичаме още десетина минути. Сервираме веднага.

Продукти за 4 порции: 500 г кайма, осолена, 1 ч. л. канела, 1 консерва сладка царевица (около 300 г), 1 наденица, 1 голяма консерва обелени домати (около 800 г)  или 1 кг бланширани и обелени пресни домати, настърган кашкавал за поръсване.

Мексикански огретен
11885

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
За агробизнеса
Порожанов: В средата на декември проектът на новия Закон за земята ще бъде готов
Агробизнесмен на България
Посланието на Светла Стоянова към агробизнеса: Сейте с любов и пазете земята, която ни храни
Корекции
Заради България ЕК ще иска пълни стенограми на предложенията на браншовите съюзи по бъдещата ОСП
Слабата реколта от царевица в Евросъюза съвпадна с рекордния добив в Украйна
10 пъти нарасна вносът на украинската царевица в ЕС
Изложението ще бъде с нова концепция за изложбените площи
Дванадесетото издание на БАТА АГРО ще се проведе от 14 до 17 май 2019
Вкусно разнообразие
Юфка по японски
Свързани материали
Виж
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам