Начало » Важно за фермера » Гори и екология
20.06.2018 г.

400 000 риби пуснаха във водоемите на Шабла през почивните дни

Целият екип на местната структура на ИАРА участва в акцията
400 000 риби пуснаха във водоемите на Шабла през почивните дни

Снимка ИАРА

Изпълнителният директор на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА) доц. д-р Галин Николов лично се включи в акцията по зарибяване на езерата в Шабла и Дуранкулак, която се проведе под егидата на Община Шабла и с подкрепата на народния представител Йордан Апостолов.

Целият екип на местната структура на ИАРА участва в акцията, при която в Дуранкулашкото езеро бяха пуснати 300 000 риби, а в Шабленското – 100 000 риби (шаран, толстолоб и бял амур).

Последното зарибяване в района е било през 2006 г.

400 000 риби пуснаха във водоемите на Шабла през почивните дни
7217

Последни материали
Виж
Прогнозите сочат още валежи през следващите 10 дни
Дъждовете в САЩ продължават да спъват сеитбата на пролетните култури
На фона на спада на реколтата и ръста на цените
Жегите затрудняват прибирането на реколтата от нектарини в Турция
Според проучване на Агенцията по заетостта
Работниците в хранителния бранш се радват на високо търсене от работодателите
Седмичен обзор на Софийска стокова борса
Продажбите на мощните трактори поддържат ръста на пазара в САЩ
Полша губи 60 на сто от ябълковата реколта заради студовете през май
Свързани материали
Виж
Пази природата
WWF зариби Дунав с още над 20 000 есетри
Зарибиха с 160 000 балкански пъстърви реките Струма, Места и Вит
Нова кампания за зарибяване с балканска пъстърва по Струма, Места и Вит
Околна среда
Горските ще зарибят с балканска пъстърва Струма, Места и Вит
Зарибиха река Дунава с есетри с поставен чип
Зарибиха с балканска пъстърва реки в община Велинград
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам