Начало » Пазари » Зърно
16.05.2018 г.

Турция понижи изкупната цена за пшеницата с 8 на сто

За хлебно зърно с 13 и половина на сто протеин
Турция понижи изкупната цена за пшеницата с 8 на сто

Държавният Турски съвет по зърното (ТМО)  наскоро оповести  новата изкупна цена за пшеница с 13,5% протеин за вътрешния пазар, съобщи електронното издание ZOL. Новата тарифа, по която местните фермери ще продават хлебното си зърно на съвета, преизчислена в щатската валута, възлиза на 243 долара за тон, което е с 20 долара (8%) по-малко от  досегашното ниво.

Турция понижи изкупната цена за пшеницата с 8 на сто
18631

Последни материали
Виж
Съвет на министрите на земеделието на ЕС
България е за запазване на подкрепата на дребните фермери в новата ОСП
Стартират информационни дни за представяне на новооткрити мерки по Програмата за морско дело и рибарство
Предстоящо
Поредно издание на фермерския фестивал в София
Специализираната прокуратура проверява фонд „Земеделие“ заради делото срещу Миню Стайков
Предстои подписване на споразумението
ЕС и САЩ се договориха за внос на говеждо месо без хормони в Европа
Регистрирани са и ново огнище в област Плевен, и нов случай при диви свине в област Добрич
БАБХ потвърди ново огнище на Африканска чума в област Враца
Свързани материали
Виж
Добавената стойност от този износ е 10 милиарда долара
За 10 години Турция е изнесла брашно и хлебни продукти за 22 милиарда долара
Износът на лешници от Турция намалява
Председателят на Институт за агростратегии и иновации Светлана Боянова е българския участник във форума
Турция с възможности за партньорства по Хоризонт 2020
Търговия
Турция с квоти за безмитен внос на слънчоглед и слънчогледово масло от Сърбия
Пазари
Турция купи 100 хиляди тона царевица
На фона на спада на реколтата и ръста на цените
Жегите затрудняват прибирането на реколтата от нектарини в Турция
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам