Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
17.04.2018 г.

Яхния от пилешки воденички

Яхния от пилешки воденички

Сваряваме воденичките в подсолена вода. След това ги нарязваме на малки парченца. Прецеждаме бульона и връщаме в него нарязаните воденички. Сипваме паприкаша, слагаме дафиновия лист, черния пипер и олиото, поръсваме червения пипер и варим още 15 мин на умерен огън. Поръсваме с наситнен магданоз.

Продукти: 500 г пилешки воденички, 4 средни глави лук, 1 буркан паприкаш, 1 с.л. червен пипер, 1 дафинов лист, 5-6 зърна черен пипер, 3-4 с.л. олио, магданоз, сол.

Яхния от пилешки воденички
10166

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
Фонд Земеделие
В Търговищко расте интересът към пчеларството
Важно за градинаря
Обеззаразяване на почвата от акари
Богат избор на български сортове мека пшеница
Променя се географията на селскостопанското производство
Климатичните промени правят бедните още по-бедни, а богатите - по-богати
Предприето е умъртвяване и унищожаване на всички птици
Откриха птичи грип в с. Трилистник, област Пловдив
Ловът на диви свине се открива на 29 септември
Свързани материали
Виж
Цени на охладено и замразено пиле по области
Справка за цените на пиле – прясно, охладено
През седмицата
Цената на охладеното пиле на дребно падна с близо 9 процента
Селска чорба от пиле
Прясно пиле и замразено
Цените на пилешкото месо се повишават
Рецепта
Бяло месо на фурна
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам