Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
17.04.2018 г.

Яхния от пилешки воденички

Яхния от пилешки воденички

Сваряваме воденичките в подсолена вода. След това ги нарязваме на малки парченца. Прецеждаме бульона и връщаме в него нарязаните воденички. Сипваме паприкаша, слагаме дафиновия лист, черния пипер и олиото, поръсваме червения пипер и варим още 15 мин на умерен огън. Поръсваме с наситнен магданоз.

Продукти: 500 г пилешки воденички, 4 средни глави лук, 1 буркан паприкаш, 1 с.л. червен пипер, 1 дафинов лист, 5-6 зърна черен пипер, 3-4 с.л. олио, магданоз, сол.

Яхния от пилешки воденички
12380

Последни материали
Виж
Предстоящо
Българското земеделие се представя в Мароко през април
След установени нарушения
Отстранен е шефът на горското стопанство в Кресна
Партньорство
В Аграрния университет ще заработи център за електронна търговия с Китай
Опасни вируси застрашават житните посеви
SULKY предлага решение
Торенето с минерални торове е неразривна част от съвременното земеделие
Николай Вълканов, управител на InteliAgro:
Самотният бегач в градинарството губи, сдружаването трябва да стане цел
Свързани материали
Виж
Близо две трети от потенциално опасното месо е изнесено в неуточнено направление
Световният лидер в износа на пилешко изтегля стотици тонове заради салмонела
Пиле с зеленчуци на фурна
Кюфтета от пилешко месо с праз
Пиле в гювече
Анализ на CAPA
Божидар Иванов: Кланиците остават най-слабото звено за производсвото на месо
Пиле с прясно зеле
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам