Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
17.04.2018 г.

Яхния от пилешки воденички

Яхния от пилешки воденички

Сваряваме воденичките в подсолена вода. След това ги нарязваме на малки парченца. Прецеждаме бульона и връщаме в него нарязаните воденички. Сипваме паприкаша, слагаме дафиновия лист, черния пипер и олиото, поръсваме червения пипер и варим още 15 мин на умерен огън. Поръсваме с наситнен магданоз.

Продукти: 500 г пилешки воденички, 4 средни глави лук, 1 буркан паприкаш, 1 с.л. червен пипер, 1 дафинов лист, 5-6 зърна черен пипер, 3-4 с.л. олио, магданоз, сол.

Яхния от пилешки воденички
20389
 

Последни материали
Виж
125 млн. лева по украинската помощ ще бъдат изплатени до края на месеца
4 приема по Стратегическия план за над 860 млн. лева отваря МЗХ през 2025 г.
Съвет министри ЕС
България ще поиска защитни мерки при вноса на мед от Украйна
Решения на Министерския съвет
Само България и Словакия са „за“ искането на Румъния помощта за Украйна да се дава до средата на 2025 г.
Изпълнение на бюджета за 9-те месеца
ЕС е платил на България с 825,4 млн. лева повече от еврофондовете
Цените на слънчогледа в Украйна се покачват, следвайки цените на растителните масла
Европейски политики
Българският фермерски съюз и КОПА КОДЖЕКА с отворено писмо до Урсула фон дер Лайен
Свързани материали
Виж
Пилешки гърди по италиански
Пилешки гърди по италиански
За да овладее резкия ръст в цените на месото на вътрешния пазар
Турция планира временна забрана за износ на пилешко
Rabobank с умерено оптимистична прогноза за световната птицевъдна индустрия
Ароматна дроб сарма
Замразени пилета се внасят като бутчета, излизат от транжорните като родни разфасовки
Румънски и украински яйца се продават препакетирани като български
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини