Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Яхния от пилешки воденички

Синор.БГ / 17.04.2018 г.
Яхния от пилешки воденички

Сваряваме воденичките в подсолена вода. След това ги нарязваме на малки парченца. Прецеждаме бульона и връщаме в него нарязаните воденички. Сипваме паприкаша, слагаме дафиновия лист, черния пипер и олиото, поръсваме червения пипер и варим още 15 мин на умерен огън. Поръсваме с наситнен магданоз.

Продукти: 500 г пилешки воденички, 4 средни глави лук, 1 буркан паприкаш, 1 с.л. червен пипер, 1 дафинов лист, 5-6 зърна черен пипер, 3-4 с.л. олио, магданоз, сол.

Яхния от пилешки воденички
21235
 

Последни материали
Виж
Протестите бяха за ценности
Росен Желязков подаде оставка на кабинета, парламентът прие вота на недоверие!
Полезно
Ученици от земеделско училище в Пазарджик се учат да разпознават фалшиво евро
Четвърта част за презентацията на Милушев
България иска по-справедливи правила за прогресивното намаляване на субсидиите
Обещанието е да останат постоянни вместо досега прилаганите временни
Аржентина понижи таксите върху износа на пшеница, царевица и соя
Унгария отдели 52 милиона евро за борба със сушата - резултати при царевицата и слънчогледа
По-скъпо са закупени и планираните 120 000 тона фуражен ечемик
Българската пшеница в крайна сметка успя да спечели търг в Йордания
Свързани материали
Виж
Спасени са 80 000 яйца и 2 сгради, няма пострадали хора
Пожар в люпилня за пилета край сливенско село унищожи 2 помещения
Пиле по мексикански
Пълнено пиле с кайма
Преходно ще продължат до края на тази година
Квотите на Украйна за внос на селскостопански продукти в ЕС падат от 2026 г.
Курбан чорба от пиле
Месец преди изтичането на срока на действие на преференциите за Украйна
Осем асоциации на европейските фермери и производители искат ограничаване на вноса от Украйна
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини