Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
26.09.2017 г.

Мариновани гъби с горчица

Варим гъбите 20 мин в слабо подсолена вода. Смесваме водата, оцета, олиото, захарта и солта и кипваме маринатата за 4-5 минути. Отстраняваме от огъня и прибавяме горчицата. Нареждаме охладените гъби в буркани, като между тях слагаме зърна черен пипер, обелени скилидки чесън и парченца дафинов лист. Заливаме с маринатата, затваряме и стерилизираме 1 час. 

Продукти: 2 кг гъби, 20 зърна черен пипер, 1-2 глави чесън, 3-4 дафинови листа; за маринатата: 2 ч.ч. вода, 2 ч.ч. оцет, 1 ч.ч. растително масло, 3 с.л. захар, 2 с.л. сол, 3 с.л. горчица

Мариновани гъби с горчица
7016
 

Последни материали
Виж
Старите сортове
Въпроси към МЗХ къде е националната генна банка на България
Проверки
Проверка на БАБХ опровергава сигнал за вредни шоколади на пазара
Пукнатини в кората на дърветата – причини и мерки
Сдружаване
БФС учреди Северозападен аграрен съюз във Враца
Леща по индийски
Слънчогледът ще поскъпва в Украйна
Свързани материали
Виж
Лесно и вкусно
Мариновани моркови и целина
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини