Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
26.09.2017 г.

Мариновани гъби с горчица

Варим гъбите 20 мин в слабо подсолена вода. Смесваме водата, оцета, олиото, захарта и солта и кипваме маринатата за 4-5 минути. Отстраняваме от огъня и прибавяме горчицата. Нареждаме охладените гъби в буркани, като между тях слагаме зърна черен пипер, обелени скилидки чесън и парченца дафинов лист. Заливаме с маринатата, затваряме и стерилизираме 1 час. 

Продукти: 2 кг гъби, 20 зърна черен пипер, 1-2 глави чесън, 3-4 дафинови листа; за маринатата: 2 ч.ч. вода, 2 ч.ч. оцет, 1 ч.ч. растително масло, 3 с.л. захар, 2 с.л. сол, 3 с.л. горчица

Мариновани гъби с горчица
7341
 

Последни материали
Виж
Болестите и вредителите са под праговете на икономическа вредност
Състоянието на пролетните култури в Украйна е удовлетворително
Агрометеорологична прогноза за периода 4-10 юни 2025 година
Горещото и сухо време ще действа зле на цъфтежа на пролетните култури
Мнението на бранша
Лоши добиви и качество на хлебното зърно в Айтоско
Казус с продължение
Животновъдите са в нарушение заради бъг в електронен модул на БАБХ
Екстремни жеги обхванаха Европа
Украинските фермери наближават жътвата на първия милион тона зърно от новата реколта
Свързани материали
Виж
Лесно и вкусно
Мариновани моркови и целина
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини