Начало » Новини » Страната
21.09.2017 г.

Последнни данни на МЗХГ за есенната кампания

Последнни данни на МЗХГ за есенната кампания

Към 14.09.2017 г. е извършена предсеитбена подготовка на 2 728 402 дка и дълбока оран на 1 216 216 дка., отчитат в доклад експерти на МЗХГ. Засети са 440 594 дка със зимна маслодайна рапица, 19 500 дка с пшеница и 2 500 дка с ечемик. За сравнение, към същия период на 2016 г. са били засети 568 433 декара с маслодайна рапица, 13 355 дка с пшеница, 5 248 дка с ечемик и 300 дка с тритикале.

Последнни данни на МЗХГ за есенната кампания
1590

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
По-строг контрол върху вноса на свинско месо и увеличаване на отстрела
Испания затяга мерките за биосигурност заради африканската чума по свинете
Да припомним
Приоритети за управление на правителството в сферата на земеделие, храни, рибарство и гори (2017- 2021)
Към 400 декара иглолистни култури са засегнати от стихията
Овладян е пожарът над благоевградското село Дренково
Шарена туршия с аспирин
Намалиха размера на буферните зони с ограничения за групов лов
Ловците от Северна България продължават с протестите
Промяната ще позволи на свиневъдния бизнес в тази част на страната да функционира по-нормално
Брюксел намали ограниченията в област Варна въведени заради африканската чума по свинете
Свързани материали
Виж
Продължава сеитбата на пшеницата и ечемика
Неблагоприятни климатични условия съпътстват посевната кампания в Румъния
Доц. д-р Антоний Стоев: Обеззаразяване (обработка, третиране) на семената
Богат избор на български сортове мека пшеница
Не допускайте изтегляне на житните растения
Сей, земеделецо!
Време е да засеете зимните марули
Какво да садими и сеем
През юли е време за втора реколта
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам