Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
11.11.2016 г.

МЕГАТРОН откри нова база за продажба и сервизно обслужване на фермерите в Северозападна България

В Монтана

На 10 октомври фирма "МЕГАТРОН" откри официално своята нова сервизно-търговска база в град Монтана. На събитието присъстваха заместник-министърът на земеделието и храните Свилен Костов, областният управител на Монтана Ивайло Петров, кметът на града Златко Живков, партньорите на "МЕГАТРОН" от John Deere и Bobcat, както и над 250 феремери от региона.

„МЕГАТРОН" остава вярна на мотото си "Близо до вас". За нас е чест да имаме възможността да работим на българския пазар за нуждите и развитието на българското земеделие. Затова направихме тази инвестиция в Монтана“ каза управляващият компанията Ифтах Шахам при откриването на базата,

"МЕГАТРОН" продължава да изпълнява дългосрочната си стратегия да бъде близо до фермерите. Новоизграденият комплекс в Монтана за продажба и сервизно обслужване на земеделска, строителна, горска, голф и градинска техника е с разгъната застроена площ от 1 885 кв.м. Сградата е на две нива и разполага с шоурум, офиси, конферентна зала, голям склад за части и  сервизно помещение за извършване на ремонти. "МЕГАТРОН" инвестира над 2 милиона евро за изграждане, сервизно оборудване и модерна диагностична апаратура, за да се гарантира висококачественото и бързо сервизно обслужване на машините. Към момента в новия център работят 10 човека, като се откриват нови работни места.

Днес "МЕГАТРОН" разполага с 9 търговско-сервизни бази и магазини в София, Плевен, Русе, Пловдив, Стара Загора, Ямбол, Добрич, Търговище и новият комплекс в Монтана. Следващата стъпка на компанията е изграждане на нова база в Бургас.

През изминалите 18 години МЕГАТРОН" се утвърди като безспорен лидер в продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на висококачествена земеделска, строителна, горска, голф и градинска техника. Компанията е доверен партньор както на земеделските производители, така и на редица фирми от строителния и дърводобивния сектор в страната. В "МЕГАТРОН" работят над 180 високо мотивирани служители, като над 70% от тях са ангажирани в направлението „Следпродажбено обслужване”.

С основаването си през 1998 г. фирма "МЕГАТРОН" ЕАД става официален представител в България на водещи световни производители – американската компания за земеделска и градинска техника John Deere и френската компания за прикачен инвентар KUHN. През 2009 г. "МЕГАТРОН" вече е ексклузивен представител на Bobcat и Doosan Infracore за България, а няколко години по-късно и за държавите Сърбия, Черна Гора, Босна и Херцеговина, Хърватия, Словения и Македония.

"МЕГАТРОН" е динамично развиваща се компания с годишен оборот от 75 милиона евро за 2015 година. С цел повишаване качеството на обслужване на клиентите компанията прави значителни инвестиции в изграждането на нови търговско-сервизни центрове на територията на страната.

Клиентите на "МЕГАТРОН" могат да разчитат на все по-качествено сервизно обслужване благодарение не само на специализираното оборудване и оригинални части, но и на висококвалифицирания екип от технически специалисти.

МЕГАТРОН откри нова база за продажба и сервизно обслужване на фермерите в Северозападна България
13733
 

Последни материали
Виж
Унгария остави в сила забраната за внос на селскостопански продукти от Украйна, въпреки решението на ЕП
Гълъби по манастирски
Сделките на зелено и при останалите зърнени и маслодайни култури
За една седмица фючърсите при пшеницата поскъпнаха с 3 евро на тон
ДЗЕС-те и други защонодателни промени
Европарламентът даде зелена светлина за промените в Общата селскостопанска политика
Предстоящо
На 26 април награждават победителя в конкурса за иновативно предприятие
Очакват се отговорите на кабинета
ЕК с предупреждение за санкции срещу България в три области
Свързани материали
Виж
Bobcat помогна за възстановяването на 553 предприятия пострадали от земетресението в Турция
Компактните колесни товарачи L75 и L85 са усъвършенствани с характеристиките на високотехнологичния модел L95
John Deere обяви стратегическо партньорство със SpaceX за разширяване на свързаността в селските райони чрез сателитни комуникации
Чисто новият компактен колесен товарач L95 и изключително компактният телескопичен товарач TL25.60 на Bobcat
Bobcat с последни иновации на Агритехника 2023
Мегатрон става официален представител на John Deere и за Словения
НОВ ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧЕН КОМПАКТЕН КОЛЕСЕН ТОВАРАЧ L95 ОТ BOBCAT
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини