Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
23.11.2015 г.

JCB с поглед към животновъдните ферми

Световната компания JCB обръща все по-голямо внимание към специалните нужди на животновъдните стопанства. В потвърждение на това е и направената премиера на световното изложение Агритехника 2015 на новия телескопичен товарач JCB 525-60 Agri-Plus.

Тази година щандът на JCB на Агритехника е изцяло фокусиран към повишаване производителността на машините ни, особено за животновъдните ферми. Пример за това е челният товарач JCB 525-60 Agri-Plus, който е ориентиран изцяло към малките и средни животновъди. Оборудван е с уникална хидравлична система, която предоставя по-голяма бързина при извършване на разнородните дейности във фермата и по-висока подемна мощ. Справя се перфектно с повече работа за по-малко време.

Сам Тейлър, Мениджър продажби JCB Agriculture: 

Инж. Димитър Петров, Продуктов мениджър JCB в Оптиком коментира: "На щоанда на компанията бе показан и новият JCB Fastrac 4000, който направи и своята българска премиера на изложението Бата Агро през септември. Изцяло новата серия Fastrac 4000 съвместява много нови изключителни характеристики. Но това, което наистина отличава  4000 серия трактори Fastrac, е начинът, по който тези характеристики се комбинират, за да предоставят още по-висока ефективност и производителност, от която се нуждаят производителите.

Интерес на посетителите предизвика и товарачът JCB 435S, който e с изцяло нова CommandPlus кабина, с повече пространство, подобрения на управлението и отлична шумоизолация. Улеснен е достъпът до двигателя и филтрите за по-лесното им обслужване. Товарачът е оборудван с нов двигател, който покрива еконормите Stage IV/TIER 4 FINAL без да е нужно монтирането на DPF филтър."

Сам Тейлър, Мениджър продажби JCB: "JCB може да се похвали с висок пазарен дял в България, благодарение на доказалото се вече партньорство с Оптиком ООД. Заедно ние сме фокусирани към предоставяне на фермерите на по-производителни машини на българския пазар."

Оптиком предлага на своите клиенти облекчени условия за закупуване на селскостопанските машини JCB. Схемата JCB лизинг е разработена съвместно с JCB Finance при годишна лихва равна на EURIBOR. От компанията са готови да консултират земеделските производители за избора на подходящия модел JCB товарач за тяхното стопанство и животновъдна ферма , с което фермерите могат да си осигурят спокойствие с 5 години заводска гаранция.

JCB с поглед към животновъдните ферми
4603
 

Последни материали
Виж
Промените в Наредба за интервенциите по директни плащания са качени за обществено обсъждане
Започна Кампания 2024 по директни плащания
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини