Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
27.07.2015 г.

Премиера на новата серия зърнокомбайни DEUTZ FAHR C6000 в Хърватия

Премиера на новата серия зърнокомбайни DEUTZ FAHR C6000 се състоя в Хърватия. Машините са компактни, с изключително атрактивен дизайн и с най-високи нива на комфорт и лекота на използване. 5-сламотръсните модели са с 6-цилиндрови двигатели Tier 4 Final с мощност 250 к.с. Бункерът за зърно е с вместимост 7000 литра, което осигурява дълъг период на работа. Турбо сепараторът увеличава производителността на зърнокомбайна с около 20%. Вършачната система гарантира отлично качество на зърното и на сламата.

„Комбайнът е предназначен за фермери, които искат да са независими. Това са хора, които могат да си позволят компактна, но същевременно и мощна машина. Предлагаме богата гама от хедери, стандартни, както и сменяеми, например за рапица и за други култури. Стандартните хедери са от 4.20 до 6.30 м. Гарантира се висока честота на рязане от около 1220 оборота в минута“, заяви Андреа Угати, търговски и маркетинг мениджър „Комбайни“ на SAME DEUTZ FAHR.

Най-видните новости на новата серия комбайни на DEUTZ FAHR са в кабината. Подобрената климатична система с вградени въздушни филтри гарантира чист въздух и приятни температури, дори и при най-тежки условия. Управлението е концентрирано в един джойстик, поставен на удобно място от дясната страна. С него се регулира както височината на хедера, така и се контролира трансмисията и основните функции на оборудването, което прави работата изключително опростена и интуитивна.

„Машините с мощност между 200 и 250 конски сили имат пазар сред по-малките и средни фермери. Така че търсенето е в Западна Европа – Испания, Ирландия, някои региони на Южна Франция, както и в Южна Германия. На Изток това е Полша, където пазарът изисква този тип комбайни, а в Югоизточна Европа – Хърватска, България и Румъния“, коментира още г-н Угати. 

Премиера на новата серия зърнокомбайни DEUTZ FAHR C6000 в Хърватия
9060
 

Последни материали
Виж
До 14 май стопаните със 100% пропаднали площи от градушката в Южна България подават заявления за обследвания
Обзор на Софийска стокова борса за периода 23-27април 2024 година
Купувачите на маслодаен слънчоглед на борсата продължават да вдигат цените
Тютюнопроизводителите и занапред ще получават държавна подкрепа
Седмична агрометеорологична прогноза за периода 26 април – 2 май 2024 година
Остава опасността от слани във високите полета на западна България
За незаконно овладяване на държавни поземлени участъци
Украинският земеделски министър подаде оставка заради корупционни обвинения
Призив за подкрепа
Бедствието с градушките роди съпричастност от фермери към фермери
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини