Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
21.04.2015 г.

Новият комбайн DEUTZ-FAHR C7000: производителност и гъвкавост

Стабилна работа при странични наклони до 20% и надлъжни наклони до 6%

Точно една година след стартирането на серията C9000, DEUTZ-FAHR представя друго важно попълнение към семейството си на EIMA: гамата C7000. Всеки детайл от това ново поколение машини е проектиран така, че да осигури производителност и гъвкавост -  изключително важни за една машина от този клас, като същевременно всеки компонент е изработен с несравнима надеждност и дълготрайност.

Предлагат се четири стандартни модела: C7205 и C7205 TS с 5 straw walkers, и C7206, C7206 TS с 6 straw walkers. Наред с това, на разположение са C7205 TSB и C7206 TSB – модели за движение по хълмове с автоматична настройка за балансиране по наклони, което поддържа стабилността на машината върху странични наклони до 20% и надлъжни наклони до 6%. Работейки в синхрон с повдигателния канал, функцията за автоматичен контрол и функцията за автоматично рязане, системата за баланс осигурява висока  производителност при всякакви терени, пълна безопасност и превъзходен комфорт за водача.

Двигателите DEUTZ, с 246 кВт (334 к.с.) 7.8 литра TCD L6 T4i за C7206 и C7206TS, и 6.1 литра TCD L6 T4I 211 кВт (287 к.с.) guise за C7205TS и 184 кВт (250 к.с.) за C7205, осигуряват не само отлична производителност, но и едни от най-ниските разходи на гориво в класа, с SCR технология за обработка на изгорелите газове, AdBlue и съвременна  конструкция на самата машина, с трансмисии от двете страни на двигателя.

Гамата C7000 е замислена така, че да увеличи производителността на операторите, работещи върху площи със средни размери, с технически решения, разработени за постигане на максимална ефективност, свеждане до минимум на времето за престой и  намаляване на разхода на гориво. Най-важните отличителни черти включват многосекторни concaves /вдлъбнатини??/, които могат да се променят само за няколко минути, независимо електрическо управление на concaves, висока инерция на върщеещите барабани и синхронизиран beater бъркачка, блендер за да се предотврати повредата на зърното.

Популярната система за вършитба Maxi Crop с Turbo Separator осигурява високи скорости на вършеене, като същевременно гарантира изключително качество на зърното и чистота и цялост на сламата, дори и при добиви в трудни условия с високи нива на влажност.

Зърнените цистерни с вместимост от 9500 литра за C7206 и 8500 литра за C7205, максимизират ефективността на машината, дори при работа с много широки хедъри, които са на разположение в ширини до 9 метра. В допълнение към стандартните режещи устройства, гамата C7000 може да бъде оборудвана с режещи устройства Varicrop с широчина от 5.5-6.5 и 7.5 м с разтегателна режеща повърхност от минимум 370 до максимум 1070 мм.

Шасито е с напълно нов дизайн и е подсилено - това прави тези машини идеални дори за най-трудните терени и способни да режат маса с тегло до 3 тона. Машините са оборудвани с нов заден мост, на разположение са също така с 4WD и Anti-Skid тракшън контрол.

Двата модела walker 5 и 6 на C7000 могат да бъдат снабдени с гумени вериги с размери  760 мм широчина и 3,5 м обща дължина. Хомологирани са верижни версии за използване по обществени пътища и при скорости до 25 км/ч, което ги прави идеално решение за съчетаване грижата за почвата с минимално уплътняване.

Създаден в сътрудничество с Giugiaro Design, отличителният нов стил на DEUTZ-FAHR и новата висока видимост Commander Cab V прави C7000 безпогрешен. Вдъхновен от флагмана C9000, Gullwing вратите са не само визуално впечатляващи, но и улесняват достъпа до ключови части на машината за по-бърз и по-лесен ежедневен контрол и поддръжка. Решение, което предлага значителни ползи по отношение на производителността.

Накратко, новата серия DEUTZ-FAHR C7000 е проектирана за максимална ефективност, производителност, гъвкавост и издръжливост.

Новият комбайн DEUTZ-FAHR C7000: производителност и гъвкавост
5223
 

Последни материали
Виж
Почти всички пчелни семейства в Полтавска област са оцелели през зимата
Пчеларите благославят ранната пролет в Украйна и очакват добра реколта
Обзор на Софийска стокова борса за периода 28-30 април 2024 г.
Търговците със зърно и слънчоглед на борсата оставиха сделките за след празниците
Важно е да се знае
Правила за засаждането на разсадите
Отворено писмо
Браншовици призовават Тахов за нова подкрепа заради градушките
Наредба 3, която се обсъжда до 20 май
Промените в част от екосхемите, за които ще се кандидатства през тази година
Световната банка: Глобалните цени на зърното падат на фона на изобилното предлагане
Свързани материали
Виж
Приемът на проекти започна на 16 октомври, изчакайте нормативните промени!
С парите от ЕС лозарите няма как да купуват комбайни
Актуална статистика на министерството на земеделието
Пазарът на земеделска техника удари невероятен ръст през 2021 г.
Регистрираната техника
Пазарът на трактори за полугодието изпревари рязко темповете от миналата година
Регистрираната нова техника
Кризата през 2020 г. удари най-силно пазара на трактори
Официални данни на министерството на земеделието
Въпреки кризата фермерите държат на инвестициите в комбайни
Регистрацията на нова техника
Борбата с климата ограничи инвестициите в трактори и комбайни през 2019 г.
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини