Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Шишчета по ловджийски

Синор.БГ / 21.04.2015 г.

Снимка на Йото Пацов, на голяма слука на Ъгленската ловна дружинка

Нарязваме месото на парчета, а лука на филийки и ги нареждаме на пластове в удобен съд. Посоляваме, поръсваме с черен пипер и скълцан чесън всеки ред. Похлупваме съда и го оставяме за 1-2 часа в хладилника, за да поеме месото ароматите. Нанизваме на шишове – месо, лук, месо, лук и т.н. и намазваме с олио от всички страни. Печем шишчетата на гореща намаслена скара до готовност.  

Продукти: 1 кг обезкостено говеждо месо, 4 глави лук, олио, чесън, черен пипер, сол.

Шишчета по ловджийски
4990
 

Последни материали
Виж
НАЗ не се бори за 5 лева, а за правила и закони
Вукодинов, НАЗ: Защо му е на министъра Закон за браншовите организации, след като 30 го подкрепят?
Интервю с д-р Бранимир Синапов
Груповото отглеждане е най-доброто, клетките остават в миналото
Заради пролетните слани
Резервът на ЕС отпуска за земеделци от 5 държави, сред които България, 50 млн. евро
Защо морковите растат деформирани и безвкусни?
Спадът при зърното е с една трета, при селскостопанската продукция гони 40 на сто
Украйна изнесе едва 61 000 тона царевица през септември
Предстоят разговори
Росен Желязков: Оставката на министър Тахов не е на дневен ред
Свързани материали
Виж
Пикантни агнешки шишчета с патладжан
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини