Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Шишчета по ловджийски

Синор.БГ / 21.04.2015 г.

Снимка на Йото Пацов, на голяма слука на Ъгленската ловна дружинка

Нарязваме месото на парчета, а лука на филийки и ги нареждаме на пластове в удобен съд. Посоляваме, поръсваме с черен пипер и скълцан чесън всеки ред. Похлупваме съда и го оставяме за 1-2 часа в хладилника, за да поеме месото ароматите. Нанизваме на шишове – месо, лук, месо, лук и т.н. и намазваме с олио от всички страни. Печем шишчетата на гореща намаслена скара до готовност.  

Продукти: 1 кг обезкостено говеждо месо, 4 глави лук, олио, чесън, черен пипер, сол.

Шишчета по ловджийски
5266
 

Последни материали
Виж
Данни на Евростат
Стойността на селскостопанската продукция в ЕС е намаляла с 0,9% през 2024 г.
След скандала за измами
Атина представи на комисаря Хансен нова система за аграрни плащания
Компанията призовава за открит диалог по CBAM механизма на ЕС за корекции на въглеродни емисии
Агрополихим инвестира в устойчиво производство с нова доставка на нисковъглероден „син“ амоняк
Важно е да се знае
Ползи от засаждането на чесън между ягодите
ЦОР
Евродоклад с важни препоръки за здравословно отглеждане на свине
Закупени са 60 000 тона с доставка до 10 март 2026 година
Фуражната пшеница поскъпна на международния търг в Южна Корея
Свързани материали
Виж
Пикантни агнешки шишчета с патладжан
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини