Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Шишчета по ловджийски

Синор.БГ / 21.04.2015 г.

Снимка на Йото Пацов, на голяма слука на Ъгленската ловна дружинка

Нарязваме месото на парчета, а лука на филийки и ги нареждаме на пластове в удобен съд. Посоляваме, поръсваме с черен пипер и скълцан чесън всеки ред. Похлупваме съда и го оставяме за 1-2 часа в хладилника, за да поеме месото ароматите. Нанизваме на шишове – месо, лук, месо, лук и т.н. и намазваме с олио от всички страни. Печем шишчетата на гореща намаслена скара до готовност.  

Продукти: 1 кг обезкостено говеждо месо, 4 глави лук, олио, чесън, черен пипер, сол.

Шишчета по ловджийски
5347
 

Последни материали
Виж
Директни плащания
ДФЗ преведе и 43 млн. лв. по НАТУРА 2000 – последно плащане за 2025 г.
Ще има втори транш
По-голямата част от помощта за акциза върху горивата е изплатена
Мащабен митинг срещу институциите
Водни оръдия и газ срещу фермерите в Брюксел
Най-ниска в последните 5 години
Аграрен доклад 2025: Брутната добавена стойност в сектора падна до 2,7%
Наведнъж
На първо и второ четене депутатите приеха промени в Закона за защита на растенията
ОСП след 2028 г.
ЕС ще отпуска до 200 хил. евро на ферма за въвеждане на агроекологични мерки
Свързани материали
Виж
Пикантни агнешки шишчета с патладжан
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини