Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
02.04.2015 г.

Безплатен дигитален дневник за фермери

Подобрете управлението на вашето стопанство

От основно значение за успешното развитие на всеки бизнес е управлението на информацията по всяко време. За да подпомогне развитието на професионалното земеделие у нас, DuPont Pioneer насърчава иновациите не само при селекцията на качествени семена, но в сферата на мобилните технологии. Компанията разработи две нови мобилни приложения, които вече са достъпни за потребителите - Agro-Assist и AQUAmax.

Agro-Assist е най-добрият дигитален дневник за производители. Апликацията предоставя възможност за сравнение на данни за превалявания, преглеждане на резултати от опити, информация за продуктите, новини относно иновации, както и използването на календар с индивидуални настройки (валежи, растителна защита, напояване, полева работа, торене, вредители&болести и др.). Приложението предоставя директна връзка с агроном на Pioneer за Вашия регион и полезна информация, която да улесни всекидневната работа на производителите. Данните за валежите по местонахожденията на стопанствата могат непрекъснато да бъдат следени. Всяка важна информация в отделните етапи на работа могат да се добавят за стопанството или за различните култури.

Приложението предлага възможности за ежеднево добавяне на данни. Могат да бъдат създадени и снимкови дневници.

Дигиталният каталог Agro-Assist е достъпен за мобилни телефони, таблети и интернет (iOS & Android) безплатно. Може да го изтеглите от App-Store и Google Play, или като посетите сайта www.agro-assist.com. Приложението може да се използва с и без регистрация.

Апликацията AQUAmax е насочена специално към продуктите от Optimum® AQUAmax® продуктовата линия на Pioneer и техните предимства. С нейна помощ потребителите могат лесно и бързо да получат информация за актуалното продуктово портфолио, което да е от помощ при избора на точния хибрид за точното поле. Мобилното приложение предоставя полезна информация за вредители и болести при царевицата. Също така съдържа подробно описание на хибридите Optimum® AQUAmax® и демонстрира техните предимства. Заедно с това потребителите могат да намерят най-добрите съвети за отглеждането на културата. В проложението е налична  иформация за сравнителни резултати от опити, както и точни агрометеорологични данни.

Апликацията AQUAmax е достъпна безплатно за мобилни телефони и таблети чрез Google Play, или може да изтеглите за таблет от App-Store.

Безплатен дигитален дневник за фермери
11406
 

Последни материали
Виж
Агростатистика
Вече са засети над 5 милиона декара с пролетни култури
Последна справка на БАБХ
Разпространение на вредителите в посевите в страната
Открития
Добавяйки калций в почвата, се намалява отделеният въглероден диоксид
Изгодно финансиране на групи и организации на земеделски производители
Решения на ЕК
Бюджетът на ЕС за иновации в екология и цифров преход се увеличава с още 1,4 милиарда евро
БАБХ
Ново огнище на птичи грип в Асеновград
Свързани материали
Виж
Ангажиментът остава в сила при улов на квотирани видове
Капитаните на риболовни кораби до 10 метра вече няма да водят риболовен дневник
Всеки вече може да бъде горски инспектор
Танева: Електронният дневник ще съдейства за премахването на сивия сектор в дърводобива
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини