Начало » Новини » Страната

Естественото алкохолно съдържание на гроздовата мъст от реколта 2014 се повишава

Извънредно
Синор.БГ / 25.09.2014 г.

Със заповед на изпълнителния директор на Изпълнителната агенция по лозата и виното Красимир Коев се разрешава повишаването на естественото алкохолно съдържание на прясното грозде, гроздовата мъст, гроздовата мъст в процес на ферментация, младото вино в процес на ферментация и виното, получено от винени сортове лози за винарската 2014 г.. Това съобщиха от министерството на земеделието.

Мярката е предприета поради влошените климатични условия в горепосочените лозарски зони.

Промените се отнасят за гроздова мъст с не повече от 1,5 обемни проценти за лозарските зони С II и C III, определени в Приложение VII от Регламент (ЕС) № 1308/2013 на Европейския парламент и на Съвета.

Естественото алкохолно съдържание на гроздовата мъст от реколта 2014 се повишава
7866
 

Последни материали
Виж
Франция забрани пазарите, събирането и движението на говеда в страната
Бъдещето е в новата вълна на промяната
Безпомощното политическо театро отдавна не впечатлява фермерите
Бърза манджа със зелени домати
Ден на българския производител - Сливен 2025
Тайната на успешните
Историята на мощния кооператив в Италия ВОГ започва от 19 век с 22-ма фермери
Времето ще се затопли към края на следващата седмица
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини