Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Кладница с лук по селски

Синор.БГ / 25.06.2011 г.

Приготвяне: Лукът и копърът се задушават в маслото, докато омекнат, и се прибавят почистените, измити и нарязани гъби. След 15 минути се слага сметаната и сместа се сгъстява с размитото в малко вода брашно. Накрая се прибавят магданоз, черен пипер и сол. Преди да се сервира, ястието се поръсва с натрошеното сирене. Продукти: 400 г пресни гъби, 50 г краве масло, 500 г лук, 100 г сирене, 1 супена лъжица брашно, 1/2 чаша сметана, копър, магданоз, черен пипер и сол на вкус.

Кладница с лук по селски
21912
 

Последни материали
Виж
Тройно по-високите руски мита подкрепиха пазара на пшеницата в ЕС
Новите правила на МЗХ
Гаранции и обезпечения при внос и износ на храни от трети страни
Гърция въведе 10-дневен екшън план за справяне с шарката по овцете и козите
Производителите на свинското месо в ЕС понесоха сериозен удар от митата за Китай
Не отварайте писмата!
Внимание! В Германия тече масова измама с името на Федералната статистическа служба - Destatist
Риба плакия
Свързани материали
Виж
Вегетарианска попска яхния
Увеличава се производството на домати, моркови, лук и круши в ЕС
Млечна яхния от зелен лук
Полезни съвети
Трипс – големи проблеми от малък вредител
Прозводството на цветя в ЕС е бизнес за 98,9 млн. евро
Пълнен лук по добруджански
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини