Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Кладница с лук по селски

Синор.БГ / 25.06.2011 г.

Приготвяне: Лукът и копърът се задушават в маслото, докато омекнат, и се прибавят почистените, измити и нарязани гъби. След 15 минути се слага сметаната и сместа се сгъстява с размитото в малко вода брашно. Накрая се прибавят магданоз, черен пипер и сол. Преди да се сервира, ястието се поръсва с натрошеното сирене. Продукти: 400 г пресни гъби, 50 г краве масло, 500 г лук, 100 г сирене, 1 супена лъжица брашно, 1/2 чаша сметана, копър, магданоз, черен пипер и сол на вкус.

Кладница с лук по селски
22174
 

Последни материали
Виж
Годишна конференция
На 21 и 22 ноември награждават фирмите от мебелната индустрия
Реколтата от царевицата е почти прибрана с 96 на сто ожънати площи
В добро до отлично състояние са почти всички посеви с есенно зърно във Франция
Установиха птичи грип във ферма с 40 000 кокошки носачки
Египет излезе на първо място сред клиентите с близо трикратен ръст
Украйна сви с 20 на сто износа на пшеница от началото на сезона
През 2026 и 2027 г. ставката ще е една
Отпадането на модулираната ставка при животни чака одобрението на ЕК
Очаква се становище на МФ
МЗХ: Законът за агрохранителната верига е приоритет за министър Тахов
Свързани материали
Виж
Цветоносите са сигнал за стрес
Причини за стрелкуване на лука и справяне за един ден
Над два пъти по-висок е спрямо 2024 г.
Слънчогледът на община Луковит е със среден добив 330 кг/дка
С молитва за хубаво време стартира Шестия национален събор „Млечният път на България през вековете“ в Луковит
Млечният път през вековете
Луковит се подготвя за събор на фермери и техните млечни продукти
Вегетарианска попска яхния
Увеличава се производството на домати, моркови, лук и круши в ЕС
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини