Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Кладница с лук по селски

Синор.БГ / 25.06.2011 г.

Приготвяне: Лукът и копърът се задушават в маслото, докато омекнат, и се прибавят почистените, измити и нарязани гъби. След 15 минути се слага сметаната и сместа се сгъстява с размитото в малко вода брашно. Накрая се прибавят магданоз, черен пипер и сол. Преди да се сервира, ястието се поръсва с натрошеното сирене. Продукти: 400 г пресни гъби, 50 г краве масло, 500 г лук, 100 г сирене, 1 супена лъжица брашно, 1/2 чаша сметана, копър, магданоз, черен пипер и сол на вкус.

Кладница с лук по селски
21866
 

Последни материали
Виж
Жечо Мурзов продължава да ръководи търговския отдел в България
Дженифър Гилбърг оглави направление Байер Кроп Сайанс за региона Румъния, България и Молдова
Компенсации заради Меркосур
Урсула фон дер Лайен обяви кампания "Купувайте европейски храни" и мерки за подкрепа на фермерите в ЕС
Всяка сряда
Доживяхме да видим опашки пред щандовете на фермерския пазар в София
Вече са на минус 11 долара
Цената на руската пшеница се срина до юлското дъно
Пасищата са забранени, обезщетения няма
Овцевъди в криза! Безсрочна забрана за пасища оставя животните гладни
Натрупаха се много въпроси
Земеделският министър Георги Тахов ще отговаря на въпроси пред парламентарната комисия
Свързани материали
Виж
Вегетарианска попска яхния
Увеличава се производството на домати, моркови, лук и круши в ЕС
Млечна яхния от зелен лук
Полезни съвети
Трипс – големи проблеми от малък вредител
Прозводството на цветя в ЕС е бизнес за 98,9 млн. евро
Пълнен лук по добруджански
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини