Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Кладница с лук по селски

Синор.БГ / 25.06.2011 г.

Приготвяне: Лукът и копърът се задушават в маслото, докато омекнат, и се прибавят почистените, измити и нарязани гъби. След 15 минути се слага сметаната и сместа се сгъстява с размитото в малко вода брашно. Накрая се прибавят магданоз, черен пипер и сол. Преди да се сервира, ястието се поръсва с натрошеното сирене. Продукти: 400 г пресни гъби, 50 г краве масло, 500 г лук, 100 г сирене, 1 супена лъжица брашно, 1/2 чаша сметана, копър, магданоз, черен пипер и сол на вкус.

Кладница с лук по селски
22216
 

Последни материали
Виж
1,5% ще се удържат от директните плащания
Г. Тахов: С кампания 2026 г. стартира Взаимоспомагателният фонд, с който ще оперира ДФЗ
Започна агросеминарът на НАЗ
Илия Проданов: Имаме нужда от кардинални промени в общуването с държавата
Предколедно
Акцизът на горивата ще се плати до 20 декември
Цените се стабилизират около и под 250 долара за тон с включен транспорт
Вносителите на фуражна царевица в Южна Корея пробват и частни сделки
Протест
Подкарали трактори, фермери от Полша настояват за минимални изкупни цени
Клиничните изследвания са с най-голям бюджет
С над 8 млн. лв. са увеличени средствата за профилактика и надзор на животните
Свързани материали
Виж
Цветоносите са сигнал за стрес
Причини за стрелкуване на лука и справяне за един ден
Над два пъти по-висок е спрямо 2024 г.
Слънчогледът на община Луковит е със среден добив 330 кг/дка
С молитва за хубаво време стартира Шестия национален събор „Млечният път на България през вековете“ в Луковит
Млечният път през вековете
Луковит се подготвя за събор на фермери и техните млечни продукти
Вегетарианска попска яхния
Увеличава се производството на домати, моркови, лук и круши в ЕС
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини