Начало » Новини » Интервю
20.05.2011 г.

Земеделието е с огромен потенциал

Предлагаме специална тригодишна финансова схема за изплащане - Илияна Михайлова, изп. Директор на Ири трейд

- Защо участвате в БАТА Агро?
- Това остана единственото изложение на което един фермер или земеделски производител може да дойде и да види толкова много машини и техника на едно място. Освен това ние сме членове на сдружението. Панаирът е мястото, където ние излагаме, показваме новите технологии, техника, разговаряме с клиентите.

- Защо хората да си купят от вашите машини?
- Защото ние предлагаме много качествена техника. Основен представител сме на марките DEUTZ-FAHR и KONGSKILDE. Ние сме най-млади в БАТА, но сме в челните места по продажби на техника.
Тракторите които предлагаме са в диапазона от 30 до 270 конски сили. При комбайните пък имаме от 200 до 370 конски сили, предлагаме и роторен комбайн. Фермер които иска нещо ново или сега започва дейност може да намери при нас всичко от което има нужда. Имаме много добра клонова мрежа от сервизи, магазини за резервни части и търговски отдели. Тази година направихме собствена тригодишна финансова схема, която е изцяло съобразена с всички индивидуални изисквания на нашите клиенти. Накратко това означава, че фермера може да изплаща техниката както на него му е удобно, ако иска всеки месец или пък само в активните сезони, както прецени клиента.

- Техниката само към зърнопроизводство ли е насочена?
- Не, и към зърнопроизводство и към животновъдство, DEUTZ-FAHR има зелена линия и обхваща целия процес в животновъдството за събиране на храната - сенокосачки, сеносъбирачки, балировачки и т. н. Имаме миксери за фуражни цели, покриваме цялата гама от машини за животновъдството.

- Усещате ли кризата?
- Ако кажа, че няма криза, няма да бъда честна. Всичко, което се сравнява с 2008 г. е с по-слаб резултат. Смятам че земеделието е сектор, който тепърва интензивно ще се развива, има потенциал, и е първят отрасъл, който най-бързо ще успе да се събере и да излезе от кризата. Въпреки кризата за зърнопроизводителите 2010 г беше много добра, имаха хубави добиви с много добра цена.

- Новости в техниката, която предлагате?
- В началото на април DEUTZ-FAHR предстви новата гама от 100 до 220 коня трактори с безстепенна скоростна кутия. Това са последните тенеденции в тракторостроенето. Тези машини по-лесно се управлява и елиминират грешките на оператора. В момента имаме хитова цена от 110 хил. евро за трактор с мощност от 270 конски сили .

Интервю на Светлана Трифоновска

Земеделието е с огромен потенциал
9168
 

Последни материали
Виж
Над 600 декара територии са залесени в обхвата на СЗДП през пролетта
Стопаните ще бъдат обезщетени от МОСВ
В Смолянско са регистрирани 15 щети от мечки през април
Предстоящо
През юни в София се организира българо-китайски бизнес форум
Седмична агрометеорологична прогноза за периода 17-23 май 2024 година
Времето остава неустойчиво с чести валежи, но при по-високи температури
Семо Семков, продуктов мениджър за „Кубота България“
КББГ ООД представи на БАТА АГРО прецизната си навигация Ag Leader, произведена в Айова
Обзор на Софийска стокова борса за периода 14-17 май 2024 година
Май продължава в приспивно темпо и без сделки със зърно на борсата
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини