Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
15.02.2017 г.

McCormick X7.6 с нови двигатели и трансмисии

Гамата трактори McCormick X7 ще привлекат вниманието на посетителите на изложението в Париж SIMA 2017 в края на февруари с новости при моделите Х7.6. Серията в мощностния диапазон над 150 к.с. включва моделите Х7.650, Х7.660, Х7.670, Х7.680 и новия Х7.690 с 230 к.с. мощност. Двигателите са Betapower T4Final. Трансмисиите в тази серия са VT-Drive (безстепенна варио-трансмисия до 195 к.с.) или PS-Drive (Powershift трансмисия до 230 к.с.), която е изцяло обновена – 5 роботизирани електрохидравлични предавки и 6 Powershift предавки, изцяло контролирани от специално електронно управление. След като операторът избере скоростта на двигателя системата Smart APS (Smart Autopowershift) позволява на трансмисията автоматично да предложи най-подходящата предавка и скорост.

Серията Х7.6 е снабдена със системата Stop & Action, която изключва съединителя когато операторът натисне педала на спирачката, позволявайки на PS-Drive трансмисията да предостави гладко управление, подобно на това при VT-Drive безстепенната варио-трансмисия.

Моделите в серията имат редица подобрения в дизайна както в кабината, така и извън нея, които ще се предлагат стандартно при всички произведени трактори през 2017. Стандартно е включен актуализираният софтуер, управляван от DSM (Data Screen Manager, мониторът за данни), който вече включва допълнителни функции, напр. управление на камерата за задната част на трактора, която помага за по-добра видимост към прикачения инвентар. По-лесно ще се ползват функциите по управление при завой в бразда заедно с информацията за Оператора от бордния компютър на трактора за максимална ефективност.

Луксът в кабината Premiere и окаченият преден мост показват, че комфорта, сигурността на оператора и отличното представяне на тракторите в работа са приоритети за отдела по развой и развитие на Argo tractors, където непрекъснатото подобряване на машините е основна цел.

С агресивния си привлекателен външен вид, водещи технологични решения, изключително представяне в работа и впечатляващите 310 к.с. върховата серия на McCormick X8 също ще бъде център на внимание на SIMA 2017. Трите модела в серията са оборудвани с 6-цилиндрови двигатели Betapower Fuel Efficiency T4Final и предлагат съответно 264, 286 и 310 к.с. мощност, а трансмисиите са 4-диапазонни безстепенни варио с 40 км/ч максимална скорост при режим ECO с 1300 оборота/мин. или опционално 50 км/ч максимална скорост с 1600 об./мин. Тракторите от серия Х8 са стандартно оборудвани със сертифицирана ISOBUS система, която управлява съвместимия прикачен инвентар чрез специално меню на 12-инчовия DSM сензорен монитор. Мощната хидравлична система със затворен център е снабдена с помпа с регулируем обем с дебит 157 л/мин (помпа с дебит 212 л/мин. се предлага като опция) и може да захранва до 10 електрохидравлично управляеми разпределителя (6 задни) с 140 л/мин. дебит. Задният ВОМ стандартно е с три скорости 540Е/1000Е/1000 и е с електро-хидравлично управление. Предният мост е с електронно-управляема паралелограмна система на окачване и дискови спирачки в маслена баня за максимална сигурност и комфорт на оператора.

Серията McCormick X6 VT-Drive е с 3-диапазонна безстепенна варио трансмисия, синхронизиран електро-хидравличен ВОМ с 4 скорости, заден навес с 5400 кг товароподемност и хидравлична система (Closed center) с щедър дебит от 110 л/мин, която спокойно работи с богат набор хидроразпределители по избор. Максимална скорост 50 км/ч се предлага за страните, където е позволена. Серията включва три модела X6.420, X6.430 и Х6.440 съответно с 121, 133 и 140 к.с. макс.мощност. Комфортът при работа на полето и по време на транспорт е осигурен от окачването на кабината и преден мост с независимо окачване, предлагани като опции. Кабината отговаря на най-високите стандарти за удобство, видимост и безшумност и наподобява кабините на тракторите в най-големия мощностен диапазон на McCormick. И тук, както при серия Х7, пълен контрол по функциите на трактора може да се извършва от мулти-функционалния подлакътник и 12-инчовия сензорен монитор за данни.

McCormick X7.6 с нови двигатели и трансмисии
6263
 

Последни материали
Виж
До 14 май стопаните със 100% пропаднали площи от градушката в Южна България подават заявления за обследвания
Обзор на Софийска стокова борса за периода 23-27април 2024 година
Купувачите на маслодаен слънчоглед на борсата продължават да вдигат цените
Тютюнопроизводителите и занапред ще получават държавна подкрепа
Седмична агрометеорологична прогноза за периода 26 април – 2 май 2024 година
Остава опасността от слани във високите полета на западна България
За незаконно овладяване на държавни поземлени участъци
Украинският земеделски министър подаде оставка заради корупционни обвинения
Призив за подкрепа
Бедствието с градушките роди съпричастност от фермери към фермери
Свързани материали
Виж
Оптиком стартира изкушаваща промоция за трактори McCormick X6 и X7
Новости
McCormick демонстрира мощ и технологии на EIMA 2018
Изборът на Argo Tractors за устойчиво прецизно земеделие е Topcon Agriculture
Тракторът McCormick X6 VT-Drive с награда - Най-полезен трактор
Мощ, технологии и иновации при тракторите McCormick на Агритехника 2017
McCORMICK X6 VT Drive е сред финалистите в категория „Най-полезен трактор” на конкурса Трактор на годината 2018
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини