Асоциацията на зърнопроизводителите насрочват общо събрание в края на февруари

Предстоящо

18.01.2019 г.

Асоциацията на зърнопроизводителите насрочват общо събрание в края на февруари

На 21 февруари се свиква общо събрание на Сдружението с нестопанска цел „Национална асоциация на зърнопроизводителите”, съобщиха от управителния съвет на организацията. То ще се проведе от 10 часа, в Хисаря при дневен ред, който включва отчет за дейността на председателя, на управителния и контролен съвет.

Предвижда се приемането на нови и освобождаването на стари членове на сдружението.

Членовете на НАЗ ще приемат и промени в устава на сдружението плюс избор на нови попълнения в управителния съвет. Общото събрание ще одобри и бюджетът за 2019 г., като се определи и годишният членски внос

При липса на кворум, на основание чл. 27 от ЗЮЛНЦ, редовното Общо отчетно събрание ще се проведе в същия ден, от 11.00 ч. на същото място и при така обявения дневен ред, независимо от броя на членовете, които са се явили.

Съгласно чл. 20, ал. 4 от Устава, във вр. с чл. 26, ал. 3 от ЗЮЛНЦ, настоящата покана се счита за редовно връчена с публикуването ѝ на интернет страницата на Сдружението (www.grain.bg) и с изпращането ѝ на посочените от членовете електронни пощи, най-малко един месец преди насроченото Общо събрание.

Sinor.BG

Споделяне на сайта