KUHN с две награди за технически иновации на EIMA 2018

12.11.2018 г.

KUHN с две награди за технически иновации на EIMA 2018

Оценяващата комисия на международното изложение EIMA 2018, отличи KUHN с две награди за технически иновации за две технологии: SpeedServo - иновативен електродвигател, който увеличава с 25% ефективността на тороразпръскващите машини AXIS и функцията Smart Plowing /умна оран/, която автоматично позиционира на границите на полето плужните тела на плуг VARI MASTER L, използвайки GPS. Двете важни награди за иновации са от голямо значение за KUHN, чиято цел е да бъде винаги близо до земеделците с иновативни решения, улесняващи управлението на машините и увеличаващи производителността и ефективността им. Тези иновации са резултат от многогодишния опит на KUHN натрупан през годините.



Новата торроразпръсквачка KUHN AXIS 40.2 H-EMC със SpeedServo променя изцяло представянето на електрически управляваните центробежни тороразпръсквачки. SpeedServo е иновативен електродвигател, контролиращ отварянето на дозиращото устройство. Това, което отличава SpeedServo е забележителната простота ивпечатляващите предимства в сравнение с другите задвижващи системи използвани от производителите.  SpeedServo е до три пъти по-бърз от конвенционалните линейно задвижвани електродвигатели като това не влияе на прецизността на разпръскването. Тороразпръсквачката KUHN AXIS 40.2 H-EMC със SpeedServo увеличава ефективността на разпръскване с 25% в сравнение с традиционните тороразпръсквачки, поради бързото регулиране на дозата и дозиращата система. Благодарение на простотата, здравината и надеждността SpeedServo значително подобрява производителността, осигурявайки впечатляваща ефективност и по-малък разход на енергия.



 VARI MASTER L On Land SMART PLOUGHING е иновативен плуг на KUHN, който благодарение на GPS позволява последователно проникване на телата в почвата при границите на полето. Това е истинска система за контрол на секциите, която ви позволява автоматично и индивидуално да вдигате всяко тяло, благодарение на изцяло интегрираната в плуга система. Вдигането се осъществява посредством GPS. Геолокацията на плуга позволява да се автоматизират входните и изходните точки на телата, извършвайки оран на постоянна дълбочина независимо от работните условия или формата на полето.

Sinor.BG

Споделяне на сайта