Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
03.08.2016 г.

Новата пръскачка KUHN DELTIS 2

Опростеност над всичко!

KUHN продължава да развива своята гама пръскачки за растителна защита. След представената на Агритехника 2015 прикачна пръскачка LEXIS сега KUHN пуска в производство своята нова навесна пръскачка DELTIS 2. Тази нова пръскачка е разработена и предназначена за животновъдни ферми и стопанства, отглеждащи разнообразни култури, които търсят опростеност, надеждност и безопасна употреба. Създадена, за да замени сегашната гама DELTIS, новата DELTIS 2 разполага с много подобрения:

Новият дизайн на шасито е едновременно здрав и олекотен, което я прави една от най-леките пръскачки в този пазарен сегмент.
Новият дизайн на резервоара позволява той да побере до 1300 л. Източването също се прави по-лесно дори и по стръмни склонове, благодарение на двойно-наклонения  дълбок картер.
- Машината интегрира MANUSET или DILUSET + включване само с два основни клапана за интуитивна употреба и намален брой ръчни операции. Това означава 30% до 50% по-малко ръчни манипулации, в сравнение с много конкурентни машини в този сегмент.
- Широката гама стоманени (MTS2) и алуминиеви (MTA2, MTA3, MEA3) щанги на KUHN с работна ширина от 15 до 24 м оборудват новата пръскачка, така че тя да отговаря на всички нужди.

Наред с тези разработки новата пръскачка KUHN DELTIS 2 използва предишното поколение OPTILIFT паралелограм, което гарантира перфектна вертикална стабилност и баланс, заедно с окачването на полето и на пътя, в допълнение към останалите предимства.

В KUHN са наясно, че е необходима по-голяма безопасност при работа с машини за растителна защита, така че пръскачката DELTIS 2 интегрира нов патентован смесител, наречен OPTIFILLER. Изработен от дълготраен материал, който издържа на най-агресивните продукти, това е първият гъвкав смесител, вграден в пръскачка. OPTIFILLER е плод на многогодишно тестване и интензивни проучвания и осигурява много предимства:

- В разгънато положение обемът на смесителя от 42 литра и широкия наклонен отвор (40 см) го прави много удобен, особено когато се използват големи контейнери с продукти за растителна защита.

- Сгънат, смесителят е много компактен, не заема място и се вмества изцяло върху шасито на пръскачката.

- Смесителят се затваря перфектно по време на изплакване, което предотвратява изливането на течност върху потребителя, така че той може да работи в пълна безопасност.

- Смесването е практично, операторът може да ползва крачно управление, без да се навежда надолу към смесителя, който е пълен с препарат.

- Всички останали операции се извършват с помощта на ръчен накрайник: овлажняване на стените на смесителя, изплакване на стените на смесителя и контейнерите с помощта на въртяща се дюза.

Новите навесни пръскачки KUHN DELTIS 2 използват високата технология, ноу-хау и целия опит на KUHN в областта на растителната защита. Представена за първи път на изложението SPACE 2016 в Рен, Франция, пръскачката DELTIS 2 е на разположение за продажба от септември 2016.

За подробности за пълната гама пръскачки KUHN се обръщайте към Оптиком, представител на машините за българския пазар, нац.тел. 0700 20 205, www.opticom-bg.com.

Новата пръскачка KUHN DELTIS 2
10448
 

Последни материали
Виж
Служебен кабинет
Украинската помощ ще бъде преведена на 52 хиляди земеделци до 15 май
Какви цели си поставя новият министър на земеделието и храните
Документи се подават до 29 април
Нов конкурс за старши експерти във фонд „Земеделие“
Особености, които трябва да знаете
При богата на калций почва понякога се раждат бедни на този елемент плодове
Томбола с награди при покупка
Започна Великденски Кооперативен Базар в София
Нормативни промени
Новите ставки за биопроизводство през 2024 г., които ще се обсъждат до 20 май
Свързани материали
Виж
Тайтън Машинъри България показа бъдещето на земеделието и впечатли с новите модели Case IH ,Vaderstad, Tecnoma и Agrifac
Тайтън Машинъри България реализира успешно представяне и на изложението БАТА Агро 2023
Пръскачките RSM Satellite 3200 набират популярност сред българските фермери
От 15 май в Стара Загора
Кубота България с нови машини на БАТА АГРО
Пръскачките Caffini Global - иновативни решения за ефективен земеделски бизнес, сега на по-добра цена!
Системата See and Spray на John Deere открива и унищожава ефективно плевелите
Емблематична прикачна пръскачка от Tecnoma, TECNIS надминава всички очаквания по отношение на производителност
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини