Университетът по хранителни технологии в Пловдив удостои директора от „Белла България“ Атанас Урджанов с почетна грамота „Професор от практиката“. Отличието му бе връчено за принос в подобряването на учебната материално-техническа база на университета – от ректора проф. Галин Иванов, на тържествено заседание на Академичния съвет на висшето училище, проведено в зала „Хоризонт“.
Наградата е оценка за съдействието, което Атанас Урджанов като директор „Операции” на хранителната компания „Белла България“ оказва за практиката на студентите, се посочва в изявлението на ректора на университета. Още от студентската скамейка младите хора започват работа в елитното предприятие и трупат там опит като професионалисти, посочват от университета.
Πpeз гoдинитe Атанас Урджанов е yпpaвлявaл eĸипи, ĸoитo cъздaвaт eдни oт нaй-пpeдпoчитaнитe oт пoтpeбитeлитe мecни пpoдyĸти, пoд мapĸитe „Opexитe”, „Πepeлиĸ”, „Caчи”, „Лeĸи”, „Hapoдeн”.
Атанас Урджанов е председател на Асоциацията на месопреработвателите в България за трети последователен мандат. От 2024 г. е избран за зам.-председател на Националния съвет по храните към министъра на земеделието и храните. Член е на Управителния съвет на Съюза по хранителна промишленост към ФНТС.
В „Белла България“ отговаря за всички R&D процеси и планове в производствените структури в страната. В продължение на 30 години, от създаването на компанията, е отговарял за производството на продукти в категориите тестени, месни и маргарини.