Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
16.07.2024 г.

Пилешки гърди по италиански

Пилешки гърди по италиански

Поръсваме филето със сол и черен пипер и правим разрез. Нарязваме босилека, счукваме кедровите ядки, горгонцолата натрошаваме. Смесваме и пълним джобчето, забождаме с дървена клечка. Запържваме в олиото, намаляваме огъня и държим на котлона още 10 мин. Изваждаме месото и го слагаме на топло. В останалата мазнина кипваме бульона, добавяме виното и сметаната, размитото в малко вода брашно, поръсваме със сол и черен пипер. За гарнитура поднасяме задушени моркови с кедрови ядки.

Продукти за 1 порция: 1 филе пилешки гърди, сол, смлян черен пипер, 3 клонки босилек, 1 ч.л. кедрови ядки, 25 г горгонцола, 4 ч.л. олио, 4 с.л. бяло вино, 50 мл бульон, 2 с.л. сметана, 1 ч.л. брашно.

Пилешки гърди по италиански
6898
 

Последни материали
Виж
Пълна мистика
Пловдивски фермери ли ще доставят стока в първия магазин за хората?
Приканват също Комисията да създаде специален еврофонд за компенсиране на загубите
Държавите на първа линия до Украйна с призив към ЕК да въведе защитни мерки срещу прекомерния внос
Пчелите го произвеждат с магия
Защо медът не се разваля?
Позиция за Съвета на ЕС по земеделие и рибарство
България протестира срещу високите квоти за внос на храни от Украйна
Решения на Министерския съвет
Горските предприятия ще внасят по-малка вноска във фонда за строеж на пътища до края на 2025 г
Решения на Министерския съвет
ТОЛ камерите ще снимат незаконно движещите се в аварийните ленти
Свързани материали
Виж
Кръчмарско кюфте на скара
Пълнени картофи по панагюрски
Плакия по градинарски
Риба плакия
Манастирска яхния
Тиквички плакия
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини