Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
04.04.2024 г.

При силен интерес премина откриването на новата база на Тайтън Машинъри в Шумен

При силен интерес премина откриването на новата база на Тайтън Машинъри в Шумен

При изключително силен интерес и много гости се състоя официалното откриване на новата търговско-сервизна база на Тайтън Машинъри България в град Шумен. Събитието бе официално открито от зам. областния управител на Шумен - Нели Георгиева, зам. кмета по “Икономическо развитие” на община Шумен - Николай Колев и арх. Николай Симеонов - зам. кмет “Строителство и екология” в гр. Шумен, който заяви че община Шумен вижда в лицето на Тайтън Машинъри България един категорично доверен партньор, с който заедно ще развиват земеделието и строителството в региона.

Тайтън Машинъри

Новата база бе благословена и осветена от отец Димитър, който пожела много ползотворни срещи и благоденствие на целия екип. За приятното настроение на множеството гости по време на събитието се погрижиха и децата от детски танцов ансамбъл “Веселяче” - Шумен.

Свилен Лозанов, изпълнителен директор на Тайтън Машинъри България,  благодари на всички над 150 гости за присъствието на този своеобразен празник за компанията и сподели:

“Днес е празник, защото това, което се случва е резултат на многогодишен труд на много хора, но най-вече на екипа от офис Шумен. Разбира се,  най-големият принос за днешния ден е доверието на нашите клиенти, което е основният двигател в работата на Тайтън Машинъри.”

Михаил Милков, регионален мениджър на Тайтън Машинъри за региона също поздрави гостите с откриването на модерния търговско- сервизен център. Той благодари на своите колеги за неуморния труд и на клиентите, които чрез съвместната ползотворна работа са допринесли за тази важна крачка напред в развитието на регионалния бизнес на компанията.

Новата база на Тайтън Машинъри в Шумен е разположена на площ от 2 000 квадратни метра и обединява в една локация административни, търговски и сервизни площи. За да отговори напълно на нуждите на своите клиенти, Тайтън Машинъри вече увеличи и своя екип. По този начин земеделските производители от региона ще могат да разчитат на 11 профилирани и висококвалифицирани специалисти.

Тайтън Машинъри

По повод откриването на новия търговско-сервизен център, Свилен Лозанов, изпълнителен директор на Тайтън Машинъри България, добави:

“Отварянето на пълноразмерна база в гр. Шумен дава възможност да съхраняваме на склад над 90% от основните машини от нашето портфолио. От гледна точка развитие на бизнеса това е една естествена стъпка, която има за цел освен да подобри достъпа до най-новите и актуални машини в сектора, също така да увеличи в пъти капацитета на сервиза и резервни части.”

Във връзка със създадените вече партньорства със земеделци в региона, Свилен Лозанов посочи:

“Примерите за партньорства на Тайтън Машинъри тук са много и се радвам, че голямата част от тях са наистина успешни. Шумен бе отворен като локация през 2019 г. като тогава стартира като малък магазин с идеята да осигурим бърз достъп до резервни части от първа необходимост (масла, филтри, работни органи и т.н.) Няколко години по-късно отчитаме десетки предадени самоходни и прикачни машини, като новата база в Шумен е една естествена стъпка целяща да оправдаем доверието на тези хора и да надградим направеното до момента.”

По време на откриването, посетителите имаха възможността да разгледат изложената агротехника от марките Case IH, Vaderstad и Agrifac, както и строителната техника на CASE CE. Интерес сред гостите беше и обиколката на офис зоната, складовите помещения и сервизните площадки, които са напълно оборудвани за обслужване и сервизиране на трактори, комбайни, прикачен инвентар и строителна техника.

Откриването на новата база в Шумен, която е разположена на ключово място на бул. “Ришки проход” 78  е част от стратегията на Тайтън Машинъри България за разширяване на своето присъствие в страната и подчертава ангажимента на компанията да предоставя на своите клиенти висококачествени продукти и услуги, както и лесен достъп до техническа поддръжка и специализирани услуги.

За повече информация:

Тайтън Машинъри България

Тел: 02 971 35 25

или на кратък номер *4040

E-mail: office@titanmachinery.bg  

При силен интерес премина откриването на новата база на Тайтън Машинъри в Шумен
2160
 

Последни материали
Виж
Откриване на изложението „Техномебел"
Призив за сертифициране на българската дървесина
Пролетната сеитба обаче върви с изпреварващо темпо
Състоянието на есенната пшеница в САЩ се влоши значително само за седмица
Позиции
Чорбаджийски: Несериозно е България да има само един евродепутат, защитаващ фермерите
Единственото условие за купувачите е сами да си осигурят превоза
Украински фермери започнаха да раздават кромида без пари
НАП напомня да се декларират земеделските субсидии до 30 април
Днес парламентарната комисия по земеделие има извънредно заседание
Ализан Яхова: Очакваме добри новини за украинската помощ на 24 април
Свързани материали
Виж
Новият Quadtrac 715 на Case IH спечели поредна международна награда
Case IH представи автоматизирани решения и нови технологии с изкуствен интелект в помощ на фермерите
Тайтън Машинъри България показа бъдещето на земеделието и впечатли с новите модели Case IH ,Vaderstad, Tecnoma и Agrifac
Тайтън Машинъри България реализира успешно представяне и на изложението БАТА Агро 2023
Vаderstad придобива продуктовата гама междуредови култиватори от датската компания Thyregod A/S
Представеният през 1923 г. трактор празнува своята 100-годишнина
CASE IH празнува 100 години FARMALL – ЕДИН за всички
Късата база на Case IH Puma - отлична маневреност и повече удобства за оператора
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини