Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
17.10.2023 г.

Тайтън Машинъри България става официален вносител на Petro Canada за България

Тайтън Машинъри България става официален вносител на Petro Canada за България

Водещият български дистрибутор на селскостопанска и строителна техника - Тайтън Машинъри България, става официален вносител на един от световните лидери в производството на моторни и трансмисионни масла – Petro Canada.

В продуктовото портфолио на марката влизат високоефективни решения за редица индустриални приложения, включително: масла за компресори; масла за електрически и силови трансформатори; масла за газгенератори; масла за ел.трансформатори в соларни паркове, вкл.електроизолационни масла за повече мощност; масла за тежкотоварна и миннодобивна техника; специализирани и високо-безопасни масла за машини в хранително-вкусовата промишленост; масла за машини в печатарската индустрия; масла за авио-индустрията, железопътната техника, корабоплаването и др.

В богатата гама на Petro Canada влизат още: флуиди за пренос на топлина в затворени системи без налягане; индустриални греси; хидравлични течности; смазки за плъзгачи на машинни инструменти; греси за всякакъв вид строителна, миннодобивна и селскостопанска техника.

С новината за официалното представителство, Тайтън Машинъри България и Petro Canada са обединени около общата цел за предоставяне на най-добрите продукти на своите клиенти. Партньорството между двете компании обещава множество предимства за българския пазар и определено ще допринесе за укрепването на позициите на двата бранда в страната.

За Petro Canada

Petro Canada е един от водещите световни брандове в областта на производството на двигателни и индустриални масла. С история, която датира от десетилетия, компанията е известна с иновациите си, високото качество на продукцията и стремежа си към непрекъснато подобрение. Всеки продукт от гамата на Petro Canada отговаря на строги стандарти за качество, което гарантира дългосрочна защита и оптимална производителност на двигателите.

Petro Canada е създадена като нефтено-газова държавна компания през 1975-а година, като през 1991-а правителството на Канада започва процес на приватизация на компанията. През 2009-а Petro-Canada се слива с друг водеща компания в индустрията, Suncor Energy, създавайки една от най-големите енергийни корпорации в Канада, с която през последните години изгражда най-голямата мрежа от зарядни станции за електромобили в Канада.

За повече информация се свържете с Тайтън Машинъри България на: кратък номер на *4040, e-mail: office@titanmachinery.bg  или посетете https://titanmachinery.bg   

Тайтън Машинъри България става официален вносител на Petro Canada за България
5922
 

Последни материали
Виж
Създава се Институт за иновационни технологии за растително и почвено здраве
Още 200 милиона трябва да осигури държават
Преструктурираха средства на ДФЗ за изплащане на украинската помощ
Цената на едро е добра
В Сливен вече берат череши
Аржентинските фермери настояват за отмяна на експортното мито върху износа на пшеница
Снегът изпочупи младите ластари на малините
Ниските температури нанесоха значителни щети на овошките в Сърбия
Специализирана в търговия с цитрусови и костилкови плодове
Испанска компания залага на производството на ягодови култури в Румъния
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини