Начало » Новини » Страната
05.07.2023 г.

„БАСФ - Решения в Земеделието” с нов Бизнес Мениджър за България

Ваня Горчева поема глобална позиция след изключителните успехи, постигнати в България
„БАСФ - Решения в Земеделието” с нов Бизнес Мениджър за България

Ваня Горчева

Ваня Горчева, след 28 години в БАСФ България, 18 години на позицията Бизнес Мениджър за България и Западни Балкани, БАСФ Решения в земеделието, част от Мениджмънт екипа на БАСФ за Централна-Източна Европа, ще бъде промотирана на позицията Глобален Бизнес Лидер, БАСФ Дигитални Решения в Земеделието, от 1 юли 2023г., съобщиха от компанията.

За мен беше чест и удоволствие да срещна професионално толкова забележителни българи. Заедно градихме модерното българско земеделие и постигнахме забележителни резултати! Благодаря на всички за подкрепата и вярвам, че ще се срещнем отново - новия ни проект за дигитализиране на производството тепърва предстои! До скоро!“

Красимира Иванова поемa позицията Бизнес Мениджър за България, БАСФ Решения в земеделието след 16 години на позицията Маркетинг Мениджър в същата дивизия.

Красимира Иванова, БАСФ

Ще продължим мисията на БАСФ за Печелившо Българско земеделие! През годините изградихме изключителен екип, който рамо до рамо със земеделците преминава през прехода и предизвикателствата на новата Обща Селскостопанска Политика. Убедена съм, че иновациите са ключа към устойчивото земеделие! Българският земеделец с изключително бързи темпове внедрява в стопанствата си новостите и именно това дава шансове да сме конкурентно-способни на Европейските пазари!“

За БАСФ - Решения в земеделието

Земеделието стои в основата за осигуряването на достатъчно здравословна и достъпна храна за бързо нарастващото световно население, като едновременно с това се стреми към намаляване въздействието върху околната среда. В сътрудничество с партньори и експерти, и чрез интегриране на критерии за устойчивост във всички наши бизнес решения, ние помагаме на земеделските производители да развиват устойчиво земеделие.

Инвестираме интензивно в научноизследователска дейност, свързвайки иновативно мислене с реални практически решения в земеделието. Нашето портфолио, включва семена, конвенционална и биологична растителна защита, управление на торенето, контрол на вредителите и дигитални решения за земеделие. С експертни екипи в лабораториите, на полето, в офисите и производството ние се стремим да намерим точният баланс за успех – за фермерите, земеделието и бъдещите поколения. През 2022 г. нашето подразделение генерира продажби в размер на 10,3 милиарда евро. Повече информация може да намерите на www.agro.basf.bg или на нашата страница във Фейсбук www.facebook.com/BASF.AgriculturalSolutions.BG.

За БАСФ

В БАСФ създаваме химия за устойчиво бъдеще. Комбинираме икономическия напредък със защита на околната среда и социална отговорност. Над 111 000 служители в Групата БАСФ допринасят за успеха на нашите клиенти в почти всички икономически сектори и почти всяка държава по света. Нашето портфолио е организирано в шест сегмента: „Химикали“, „Материали“, „Промишлени решения“, „Технологични решения за повърхности“, Хранене и грижа“ и „Решения в земеделието“. БАСФ генерира продажби в размер на 87.3 милиарда евро през 2022 г. Акциите на БАСФ се търгуват на фондовите борси във Франкфурт (BAS) и като Американски депозитарни разписки (BASFY) в САЩ. Повече информация може да намерите на www.basf.com.

„БАСФ - Решения в Земеделието” с нов Бизнес Мениджър за България
25315
 

Последни материали
Виж
Създава се Институт за иновационни технологии за растително и почвено здраве
Още 200 милиона трябва да осигури държават
Преструктурираха средства на ДФЗ за изплащане на украинската помощ
Цената на едро е добра
В Сливен вече берат череши
Аржентинските фермери настояват за отмяна на експортното мито върху износа на пшеница
Снегът изпочупи младите ластари на малините
Ниските температури нанесоха значителни щети на овошките в Сърбия
Специализирана в търговия с цитрусови и костилкови плодове
Испанска компания залага на производството на ягодови култури в Румъния
Свързани материали
Виж
Портфолиото и промоциите на БАСФ за 2024 г. при житни – точен избор в условията на климатични промени!
Световната кампания на БАСФ идва със силна подкрепа за фермерите, в точния момент
Божидар Бонев, продуктов мениджър за маслодайни култури, семена и растителна защита в БАСФ-Решения в земеделието
Хибридите слънчоглед на БАСФ - при новите реалности потенциалът за добив е само половината от успеха
Архитект® – още един голям и иновативен проект на БАСФ, реализиран в партньорство с българските фермери
БАСФ - иновации и партньорство за успешно българско земеделие
Проекти извън сферата на научната и развойна дейност също ще се възползват от иновацията
BASF подобрява изследователско-развойната си дейност с по-мощен суперкомпютър
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини