Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Пълнена печена тиква

Синор.БГ / 13.09.2021 г.
Пълнена печена тиква

Измиваме добре тиквата. Отрязваме капаче от страната на дръжката. С лъжица изваждаме семките и част от вътрешността на тиквата, която накълцваме. Прибавяме нарязаното на малки парченца месо и ситно нарязания лук, задушен в част от маслото и малко вода. Посоляваме и пълним тиквата с тази смес. Отгоре поръсваме останалото масло и сметаната. Захлупваме тиквата с отрязаното капаче, слагаме я в намаслена тава и печем в умерена фурна. 

Продукти: 2 1/2 кг  цяла тиква, 800 г говеждо месо, 2 глави лук, 100 г краве масло, 150 мл сметана, сол.

Пълнена печена тиква
17967
 

Последни материали
Виж
Протестите бяха за ценности
Росен Желязков подаде оставка на кабинета, парламентът прие вота на недоверие!
Полезно
Ученици от земеделско училище в Пазарджик се учат да разпознават фалшиво евро
Четвърта част за презентацията на Милушев
България иска по-справедливи правила за прогресивното намаляване на субсидиите
Обещанието е да останат постоянни вместо досега прилаганите временни
Аржентина понижи таксите върху износа на пшеница, царевица и соя
Унгария отдели 52 милиона евро за борба със сушата - резултати при царевицата и слънчогледа
По-скъпо са закупени и планираните 120 000 тона фуражен ечемик
Българската пшеница в крайна сметка успя да спечели търг в Йордания
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини