Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
13.09.2021 г.

Пълнена печена тиква

Пълнена печена тиква

Измиваме добре тиквата. Отрязваме капаче от страната на дръжката. С лъжица изваждаме семките и част от вътрешността на тиквата, която накълцваме. Прибавяме нарязаното на малки парченца месо и ситно нарязания лук, задушен в част от маслото и малко вода. Посоляваме и пълним тиквата с тази смес. Отгоре поръсваме останалото масло и сметаната. Захлупваме тиквата с отрязаното капаче, слагаме я в намаслена тава и печем в умерена фурна. 

Продукти: 2 1/2 кг  цяла тиква, 800 г говеждо месо, 2 глави лук, 100 г краве масло, 150 мл сметана, сол.

Пълнена печена тиква
17498
 

Последни материали
Виж
Иззети са 49 моторни превозни средства и 23 моторни триона
Горските отчетоха близо 10 на сто ръст на проверките на полугодието
Скъпо излезе само малко количество, закупено чрез частна сделка
Южна Корея се запасява усърдно с по-евтина фуражна царевица на търгове
При проверка на БАБХ, МВР и ДАНС в северна България на 24 юли
Иззеха неразрешени продукти за растителна защита от търговци и фермери
Огънят вероятно е тръгнал от мълния, поразила кравефермата
В Свищовско 23 крави загинаха в пожар, унищожени са и 5000 бали сено
Близо 2000 декара с есенно зърно са пострадали от неблагоприятни събития
Фермерите отчитат по-високи добиви от пшеницата в Ямболско
Съвети навреме
Важни съвети за поливане на растенията в горещини като сегашните
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини