Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
13.09.2021 г.

Пълнена печена тиква

Пълнена печена тиква

Измиваме добре тиквата. Отрязваме капаче от страната на дръжката. С лъжица изваждаме семките и част от вътрешността на тиквата, която накълцваме. Прибавяме нарязаното на малки парченца месо и ситно нарязания лук, задушен в част от маслото и малко вода. Посоляваме и пълним тиквата с тази смес. Отгоре поръсваме останалото масло и сметаната. Захлупваме тиквата с отрязаното капаче, слагаме я в намаслена тава и печем в умерена фурна. 

Продукти: 2 1/2 кг  цяла тиква, 800 г говеждо месо, 2 глави лук, 100 г краве масло, 150 мл сметана, сол.

Пълнена печена тиква
17297
 

Последни материали
Виж
До 7 юли всички заявления трябва да бъдат със статус „Чакащо ръчно зареждане в ИСАК“
Стопаните вече могат да подават електронни формуляри в СЕУ за Кампания 2025
ДФЗ
До 7 юли подавате електронни заявления за две от екосхемите
ИАГ
Пожар в местността Каменица в парк Рилски манастир
Трусове около решение на Конституционния съд
Отговор дали Полша е против част от Зелената сделка?
Подготовка за Еврозоната
МЗХ обръща парите по интервенцията за застраховане в евро
На месечна обаче е отчетен слаб ръст от процент и половина
Вносът на слънчогледово масло в Индия се срина над 2 пъти през май на годишна база
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини