Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
24.08.2020 г.

Торете и пръскайте разумно със специалното предложение на МЕГАТРОН

Торете и пръскайте разумно със специалното предложение на МЕГАТРОН

Все повече земеделски производители се обръщат към прецизното земеделие, залагайки на интелигентни машини и технологии, които допринасят за чувствително намаляване на производствените разходи в стопанството. Например възможността за торене с променливи норми, както и управлението на пръскащите секции на пръскачката, спестяват значителни суми за торове и препарати за растителна защита, следвайки предварително изготвените карти с предписания.

С това е свързано и нашето комплексно предложение - вземете до 30.09.2020 г. предпочитаната от вас машина: прецизна тороразпръскваща машина KUHN AXIS с възможност за прилагане на променливи норми или интелигентна пръскачка John Deere /прикачна или самоходна/ с контрол на секциите (Section Control) и ще получите бонус:

- БЕЗПЛАТНО сканиране и заснемане с дрон на 1000 /хиляда/ дка. и анализ на резултатите с изкуствен интелект

ИЛИ

- БЕЗПЛАТНО сканиране с оптичен сензор на 300 /триста/ дка. и вземане на почвени проби

И ОЩЕ:

- 15% отстъпка на горните услуги при сканиране на повече площи до 1 година след закупуване на тороразпръскващата машина или пръскачката. 

Отделът за прецизно земеделие на Мегатрон въвежда нови за България, но доказали се в световен мащаб технологии, които да осигурят по-детайлна информация и по-прецизен мониторинг на полетата от познатите до момента методи. С оптимизиране на използваните досега технологии, земеделците ще могат да вземат много по-информирани решения по отношение на всички операции, които се извършват на полето – торене, обработки, борба с плевели, вредители, насекоми и т.н.

СКАНИРАНЕ И ЗАСНЕМАНЕ С ДРОН ТЕХНОЛОГИЯТА TARANIS И АНАЛИЗ НА РЕЗУЛТАТИТЕ С ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ AI2

Съберете цялата информация, за да постигнете максимален добив с помощта на един пълен пакет услуги за прецизно земеделие. Автоматизираната технология, която използва Мегатрон за мониторинг на земеделските площи, предоставя данни в реално време с впечатляваща разделителна способност на ниво листна маса. 

Мониторинг на растенията:AI² технологията дава възможност на земеделските производители да получават детайлна информация за посевите си директно от полето. С нейна помощ се откриват ранни признаци за поява на плевели, неравномерно поникване, недостиг на хранителни вещества, симптоми  на болести или насекоми, вредно въздействие от вода и механични проблеми. Цялата информация достига до вас, чрез нашата платформа с ясни индикации за степента на засягане и примерни изображения директно от полето. Вече можете уверено да контролирате потенциалните болести, вредители и плевели, които застрашават посевите ви. 

СКАНИРАНЕ С ОПТИЧЕН СЕНЗОР, ВЗЕМАНЕ НА ПОЧВЕНИ ПРОБИ И ГЕНЕРИРАНЕ НА КАРТИ С ВИСОКА РЕЗОЛЮЦИЯ

Сканирането на почвата се извършва с оптичен сензор SoilOptics, измерващ естествените геоложки свойства на почвата чрез гама лъчението идващо от нея. Непосредствено след обследването се взема по една почвена проба с автоматична сонда от стратегически избрани позиции, съобразени с отчетените различия в полето. Всички почвени проби се замразяват, за да се осигури точно и коректно измерване на азота. Мегатрон е единствената компания в България, която замразява пробите от полето до лабораторията за анализ.

Пробите се изпращат за анализ в независима, чуждестранна лаборатория, използваща най-съвременно оборудване и методи. Получените резултати се обработват от наш екип, използващ софтуера и алгоритмите на SoilOptix. След 48 часа се генерират карти с висока резолюция, съдържащи  информация за хранителните вещества и структурата на почвата. Файловете са готови за изготвяне на много по-прецизни карти с предписания за торене и пръскане с променливи норми, спрямо картите получени след стандартно пробовземане, и могат лесно да се имплементират в повечето платформи за данни.  

Предложението е валидно до 30.09.2020. Свържете се с търговския представител за вашия регион или позвънете на кратък номер  *5566 за повече информация. 

Торете и пръскайте разумно със специалното предложение на МЕГАТРОН
16689
 

Последни материали
Виж
Аграрен университет - Пловдив
Отлични резултати oт опити с Принципал® Голд в АУ Пловдив
При лек спад в цената спрямо предишната тръжна процедура
Йордания купи на търг почти двойно повече фуражен ечемик от планирания
При свинското обаче приходите нараснаха въпреки спада в количествата
Франция сви рязко износа на месо
Песимистични прогнози за производство на зърно в Украйна през 2024 г.
МЗХ публикува наредба № 9 за обществено обсъждане
Кои са новите моменти в интервенциите „Биологично растениевъдство“ и Биологично пчеларство“
Седмична агрометеорологична прогноза за периода 19-25 април 2024 година
Неустойчиво време ще ограничава възможностите за работа на полето
Свързани материали
Виж
Bobcat помогна за възстановяването на 553 предприятия пострадали от земетресението в Турция
Компактните колесни товарачи L75 и L85 са усъвършенствани с характеристиките на високотехнологичния модел L95
John Deere обяви стратегическо партньорство със SpaceX за разширяване на свързаността в селските райони чрез сателитни комуникации
Чисто новият компактен колесен товарач L95 и изключително компактният телескопичен товарач TL25.60 на Bobcat
Bobcat с последни иновации на Агритехника 2023
Мегатрон става официален представител на John Deere и за Словения
НОВ ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧЕН КОМПАКТЕН КОЛЕСЕН ТОВАРАЧ L95 ОТ BOBCAT
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини