Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
18.08.2020 г.

Тракторът Landini 5-100 - Машина на месеца става хит сред животновъдите

Тракторът Landini 5-100 - Машина на месеца става хит сред животновъдите

Голям интерес отчитат от Оптиком от страна на животновъдите към специалното предложение на компанията за машина на месеца - тракторът Landini 5-100. Само до края на месец август, тракторът, който е оборудван с челен товарач е пуснат на специална цена.

Специалната цена - 79 900 лв., която обявихме само до края на месец август предизвика истински интерес към машината, коментираха от екипа на фирма Оптиком. Това е така, защото марката е добре позната на българския пазар, доказала се е със своето италианско качество и функционалност. Друго предимство е възможността за бързо обслужване на машината, тъй като Оптиком покрива цялата страна с изградени търговско-сервизни центрове, с което времето на реакция на сервизния екип е изключително бърза.

Италианските трактори Landini 5-100 са с мощност 99 к.с., като скоростната кутия е с 12+12 предавки ,механичен или ел.хидравличен реверс и мощна хидравлична система с „Отворен Център“ с дебит 62 л/мин..

Задната навесна система с е с товароподемност 4 500 кг. и се управлява от ергономичната система за повдигане - ELS. Тракторите Landini 5-100 имат електрохидравличен блокаж на диференциала, както и електро-хидравлично включване на преден задвижващ мост и ВОМ.Оборудвани са със спирачна система IBS , която представлява „мокри“ спирачни дискове, намиращи се в предният мост и осигуряват ефективно спиране на четирите колела.

Landini 5-100 е много подходящ за работа с челен товарач в средни и големи животновъдни ферми - за пренос на бали, за товарене на силаж и сенаж във фуражораздаващи ремаркета, за почистване и всякакви товаро-разтоварни, транспортни и селскостопански дейности в полето.Челният товарач е създаден за тежка и интензивна работа.Изработени са от високо еластична стомана (HLE) , те са способни да издържат на големи натоварвания.

Тракторите Landini са добре познати в стотици български стопанства, а тяхната лесна и евтина експлоатация и дългогодишна здравина ги правят отличният избор на много професионални фермери.

До края на Август 2020, Landini 5-100 е на промоционалната цена от 79 900 лв. с включен челен товарач, при редовна цена от 85 800 лв.

За повече информация и изготвяне на оферта, можете да се свържете с Оптиком ООД, официален вносител на тракторите Landini за България: opticom@opticom-bg.com; 0 700 70 705

Тракторът Landini 5-100 - Машина на месеца става хит сред животновъдите
16245
 

Последни материали
Виж
Увеличеното производство на биодизел подкрепя цените на рапичното семе в Европа
ДФЗ обяви три свободни позиции за „Старши експерт“
Зарибиха Пазарджишки язовир с шарани
Как правилно да използваме на яйчените черупки в градината?
Търсите нива под наем? Вижте в сайта на „Агрион“
Новият Quadtrac 715 на Case IH спечели поредна международна награда
Свързани материали
Виж
Новият Quadtrac 715 на Case IH спечели поредна международна награда
„Тайтън Машинъри България“ с нов търговско-сервизен център в Шумен
Кубота отново е в челната тройка на земеделската сцена за 2023 г.
Стимули
Русия вдига помощта за нови земеделски стоки и за покупка на техника в Сибир
Предложенията на компанията за 2024 и 2025 г.
Тайтън Машинъри изненадва с техника, базирана на изкуствен интелект
След загуба на контрол над превозното средство
Възрастен тракторист загина при непредизвикана катастрофа в Дупнишко
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини