Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
21.01.2020 г.

Свинско месо с домати и картофи

Свинско месо с домати и картофи

Нарязваме месото на малки хапки и го запържваме до побеляване в тиган. Преместваме го в тенджера и варим с малко вода под похлупак заедно с нарязанаия лук и морков, докато започне да омеква (обикновенно 30 минути са достатъчни). Тогава прибавяме нарязаните на едри кубчета картофи, консервата с домати, стрития черен пипер, бахар и сол. Оставяме на котлона още 20 - 25 минути. Отделно препичаме в сух тиган брашното, разреждаме го с 1 к.ч. хладка вода, сипваме го тнеджерата разбъркваме и варим още 5 - 10 мин. Котлона трябва да е слаб за да не загори ястието. Преди поднасяне поръсваме със ситно нарязания магданоз.

Продукти: 500 г обезкостено свинско месо, 3 картофа, 1 глава лук, 1 морков,  консерва белени домата, 1 с.л. брашно, магданоз, осем зърна черен пипер, 6 зърна бахар, сол на вкус.

Свинско месо с домати и картофи
10903

Последни материали
Виж
Безвъзмездните средства ще възлизат на до 20 процента от оборота
Одобрена е държавна помощ от 79 млн. евро в подкрепа на микропредприятията, малките и средните предприятия в България
Промени в наредбата за агроекологията
Как се променят субсидиите за постоянно затревените площи през 2021 г.
На днешното си заседание министрите се поправиха
Сега пък вадят от списъка на изчезващите професии преработвателите на храни
Какво ще решат земеделските министри на ЕС на 25 януари
Промяната в периода на провеждане на Преброяване 2021
Преброяване 2021 ще се състои в периода 7 септември - 3 октомври
Иновации
Още една компания се присъедини към българския Цифров иновационен хъб за земеделие AgroHub.BG
Свързани материали
Виж
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2021
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам