Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
21.01.2020 г.

Свинско месо с домати и картофи

Свинско месо с домати и картофи

Нарязваме месото на малки хапки и го запържваме до побеляване в тиган. Преместваме го в тенджера и варим с малко вода под похлупак заедно с нарязанаия лук и морков, докато започне да омеква (обикновенно 30 минути са достатъчни). Тогава прибавяме нарязаните на едри кубчета картофи, консервата с домати, стрития черен пипер, бахар и сол. Оставяме на котлона още 20 - 25 минути. Отделно препичаме в сух тиган брашното, разреждаме го с 1 к.ч. хладка вода, сипваме го тнеджерата разбъркваме и варим още 5 - 10 мин. Котлона трябва да е слаб за да не загори ястието. Преди поднасяне поръсваме със ситно нарязания магданоз.

Продукти: 500 г обезкостено свинско месо, 3 картофа, 1 глава лук, 1 морков,  консерва белени домата, 1 с.л. брашно, магданоз, осем зърна черен пипер, 6 зърна бахар, сол на вкус.

Свинско месо с домати и картофи
9580

Последни материали
Виж
Важни решения
Фонд „Земеделие” пак ще дава инвестиционни заеми, утре е управителният съвет
Компенсации за бизнеса
Борисов обещал на зеленчукопроизводителите обратно начисляване на ДДС, но след депутатската ваканция
Договорените компенсации
Танева: До 15 октомври браншът ще получи 106 млн.лв. за мярка COVID и парите по de minimis
Добивите от бъдещето СЕГА с доказаните сортове в житни култури на Синджента дори при трудни условия!
Анализ за юли
САРА: На дребно доматите в България се търгуват по 2,55 лева за килограм, на едро в ЕС са едва 70 евроцента
Произведете си лучени семена
Свързани материали
Виж
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам