Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Свинско месо с домати и картофи

Синор.БГ / 21.01.2020 г.
Свинско месо с домати и картофи

Нарязваме месото на малки хапки и го запържваме до побеляване в тиган. Преместваме го в тенджера и варим с малко вода под похлупак заедно с нарязанаия лук и морков, докато започне да омеква (обикновенно 30 минути са достатъчни). Тогава прибавяме нарязаните на едри кубчета картофи, консервата с домати, стрития черен пипер, бахар и сол. Оставяме на котлона още 20 - 25 минути. Отделно препичаме в сух тиган брашното, разреждаме го с 1 к.ч. хладка вода, сипваме го тнеджерата разбъркваме и варим още 5 - 10 мин. Котлона трябва да е слаб за да не загори ястието. Преди поднасяне поръсваме със ситно нарязания магданоз.

Продукти: 500 г обезкостено свинско месо, 3 картофа, 1 глава лук, 1 морков,  консерва белени домата, 1 с.л. брашно, магданоз, осем зърна черен пипер, 6 зърна бахар, сол на вкус.

Свинско месо с домати и картофи
15029
 

Последни материали
Виж
При 3319 проверки по законите за горите, лова и опазване на дивеча през ноември
Задържаха 3 каруци и незаконно добити дърва в централна северна България
Въпреки спада на изпратените количества за чужбина от януари до ноември
Износът на птиче месо от Украйна надхвърли 1 милиард долара
Икономисани са средства на стойност до 250 милиона долара
През тази година Египет сви вноса на пшеница със 17 на сто
Търгът за хлебна пшеница бе отменен и пренасрочен за 23 декември
Йордания пак закупи само половината от планирания фуражен ечемик
Предстои унищожаването им съгласно действащото законодателство
Иззеха над половин тон внасяни от Сърбия храни без нужните документи
До тук ЕК е раздала 178 млн.
МЗХ очаква отговор от Брюксел за европейска помощ за царевицата
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини