Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Свинско месо с домати и картофи

Синор.БГ / 21.01.2020 г.
Свинско месо с домати и картофи

Нарязваме месото на малки хапки и го запържваме до побеляване в тиган. Преместваме го в тенджера и варим с малко вода под похлупак заедно с нарязанаия лук и морков, докато започне да омеква (обикновенно 30 минути са достатъчни). Тогава прибавяме нарязаните на едри кубчета картофи, консервата с домати, стрития черен пипер, бахар и сол. Оставяме на котлона още 20 - 25 минути. Отделно препичаме в сух тиган брашното, разреждаме го с 1 к.ч. хладка вода, сипваме го тнеджерата разбъркваме и варим още 5 - 10 мин. Котлона трябва да е слаб за да не загори ястието. Преди поднасяне поръсваме със ситно нарязания магданоз.

Продукти: 500 г обезкостено свинско месо, 3 картофа, 1 глава лук, 1 морков,  консерва белени домата, 1 с.л. брашно, магданоз, осем зърна черен пипер, 6 зърна бахар, сол на вкус.

Свинско месо с домати и картофи
15037
 

Последни материали
Виж
Въвежда се нова еко категория за колите - Евро 7
Кабинетът прие технически и други промени в данъчни закони
Доставчиците са обложени със ставки от 21,9 до 42,7 на сто при вноса
Китай наложи още мита за млечните продукти от ЕС заради субсидирането им
Заради договори на ИАГ и болести по животни
Бюджетът на МЗХ за 2025 г. е увеличен с 60 млн. лв.
Средствата са взети за проекти по мярка 4.3 от ПРСР
Напоителни системи получи по-дълъг срок за връщане на държавен заем
В Украйна цените продължиха да се понижават за втора поредна седмица
Износът от Аржентина намали напрежението на пазарите на слънчоглед
Турция на финален етап с нов Закон за водите заради климатичните промени
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини