Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Свинско месо с домати и картофи

Синор.БГ / 21.01.2020 г.
Свинско месо с домати и картофи

Нарязваме месото на малки хапки и го запържваме до побеляване в тиган. Преместваме го в тенджера и варим с малко вода под похлупак заедно с нарязанаия лук и морков, докато започне да омеква (обикновенно 30 минути са достатъчни). Тогава прибавяме нарязаните на едри кубчета картофи, консервата с домати, стрития черен пипер, бахар и сол. Оставяме на котлона още 20 - 25 минути. Отделно препичаме в сух тиган брашното, разреждаме го с 1 к.ч. хладка вода, сипваме го тнеджерата разбъркваме и варим още 5 - 10 мин. Котлона трябва да е слаб за да не загори ястието. Преди поднасяне поръсваме със ситно нарязания магданоз.

Продукти: 500 г обезкостено свинско месо, 3 картофа, 1 глава лук, 1 морков,  консерва белени домата, 1 с.л. брашно, магданоз, осем зърна черен пипер, 6 зърна бахар, сол на вкус.

Свинско месо с домати и картофи
14980
 

Последни материали
Виж
Годишна конференция
На 21 и 22 ноември награждават фирмите от мебелната индустрия
Реколтата от царевицата е почти прибрана с 96 на сто ожънати площи
В добро до отлично състояние са почти всички посеви с есенно зърно във Франция
Установиха птичи грип във ферма с 40 000 кокошки носачки
Египет излезе на първо място сред клиентите с близо трикратен ръст
Украйна сви с 20 на сто износа на пшеница от началото на сезона
През 2026 и 2027 г. ставката ще е една
Отпадането на модулираната ставка при животни чака одобрението на ЕК
Очаква се становище на МФ
МЗХ: Законът за агрохранителната верига е приоритет за министър Тахов
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини