Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
21.01.2020 г.

Свинско месо с домати и картофи

Свинско месо с домати и картофи

Нарязваме месото на малки хапки и го запържваме до побеляване в тиган. Преместваме го в тенджера и варим с малко вода под похлупак заедно с нарязанаия лук и морков, докато започне да омеква (обикновенно 30 минути са достатъчни). Тогава прибавяме нарязаните на едри кубчета картофи, консервата с домати, стрития черен пипер, бахар и сол. Оставяме на котлона още 20 - 25 минути. Отделно препичаме в сух тиган брашното, разреждаме го с 1 к.ч. хладка вода, сипваме го тнеджерата разбъркваме и варим още 5 - 10 мин. Котлона трябва да е слаб за да не загори ястието. Преди поднасяне поръсваме със ситно нарязания магданоз.

Продукти: 500 г обезкостено свинско месо, 3 картофа, 1 глава лук, 1 морков,  консерва белени домата, 1 с.л. брашно, магданоз, осем зърна черен пипер, 6 зърна бахар, сол на вкус.

Свинско месо с домати и картофи
14848
 

Последни материали
Виж
Йордания отмени насрочения през седмицата и го прехвърли за следващата
Цената на меката пшеница се повиши на търга в Тунис
Агрометеорологична прогноза за периода 25-31 юли 2025 година
Жегите ще продължат да влошават състоянието на пролетните култури
Инструментът стартира от декември 2025 г., като ще има два приема - след 15 юни и след 15 октомври
МЗХ представи концепция за създаване на Взаимоспомагателен фонд в земеделието
БАБХ
От 23 юли е забранено да изкупува овчето и козе мляко от Пловдивско
Въпроси-отговори
До 15 август ДФЗ отговаря на въпроси за субсидиране на застрахователните премии
Нормативни промени
Първите изкупвачи на риба ще доказват минимален оборот от 200 хиляди евро
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини