Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
01.08.2019 г.

TOPCON X25: японска прецизност и топ-качество за Вашия трактор

Инвестицията в навигация Topcon е решение, което се изплаща бързо
TOPCON X25: японска прецизност и топ-качество за Вашия трактор

Японските GPS системи за навигация и прецизно земеделие TOPCON са символ на ефективност и производителност за всички агротехнически операции в земеделието. Характерно за електрониката, произведена в Япония - при GPS навигациите за трактори сме свидетели на топ-качество, което ще направи управлението и дългата работа в полето по-лека, както и ще допринесе за повече икономии на суровини и пълна картина на обработваемите площи.

Топ-навигация за оптимално изпълнение на задачите в земеделието

Topcon X25 е идеалната конзола за по-голямата част от нуждите на потребители на прецизно земеделие - предлагайки високо ниво на функционалност в компактен размер, без ограничения за местоположението му в кабината.

Оборудвана е с голям цветен тъч-скрийн LCD дисплей 8,4 инча, с LED подсветка, който е много лесен и интуитивен за работа, благодарение на интерфейс с икони по избор на потребителя. Най-съвременните мултитъч конзоли за управление, снабдени с най-нови технологии, осигуряват водеща в индустрията производителност и лекота на използване във всяка ферма, от всеки тип оператор - от начинаещ до експерт. Изключителният софтуер Topcon Horizon позволява на потребителя да контролира машината до нови нива на производителност и персонализира в мини-изгледи до четири текущи задачи, което подпомага интуитивността и лекотата на използване.

Дисплеят поддържа пълната функционалност за картографиране и обработка на данни и се отличава от други навигации на пазара с това, че е ярък и отлично четящ се на слънчева светлина.

Topcon X 25 предоставя възможност за избор между основен или разширен пакет с функции. Извършва експорт на граници, покритие и карти с почвеното състояние. Topcon  X 25 предлага контрол на нормата на един продукт при основния пакет или променлива норма (VRC) на до 4 продукта при разширения пакет. Поддържа контрол на до 30 секции посредством (ASC) при разширения пакет и до 200 секции посредством ISOBUS.

100% надежден дистанционен сервиз и експресна поддръжка

Наскоро въведената програма за дистанционна поддръжка чрез софтуера Horizon дава възможност на техниците да вземат пълен контрол и да отстраняват проблемите от разстояние.

Оптиком предлагаавтоматично управление за всички марки трактори с GPS навигация Topcon X25 с 2 см. точност срещу 5500 лв вноска, изплащане на лизинг с 0% лихва и безплатна RTK корекция за периода на лизинга.

Заявете още сега на 0889 470 603 или получете професионална консултация в базите на Оптиком, официален вносител на японския лидер в уредите за прецизно земеделиеTopcon.

0889 470 603, 0887 648 912

opticom@opticom-bg.com

www.opticom-bg.com

TOPCON X25: японска прецизност и топ-качество за Вашия трактор
15722
 

Последни материали
Виж
До 14 май стопаните със 100% пропаднали площи от градушката в Южна България подават заявления за обследвания
Обзор на Софийска стокова борса за периода 23-27април 2024 година
Купувачите на маслодаен слънчоглед на борсата продължават да вдигат цените
Тютюнопроизводителите и занапред ще получават държавна подкрепа
Седмична агрометеорологична прогноза за периода 26 април – 2 май 2024 година
Остава опасността от слани във високите полета на западна България
За незаконно овладяване на държавни поземлени участъци
Украинският земеделски министър подаде оставка заради корупционни обвинения
Призив за подкрепа
Бедствието с градушките роди съпричастност от фермери към фермери
Свързани материали
Виж
Кои са предимствата на сеитба с прецизните технологии на Topcon
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини