Начало » Пазари » Маслодайни култури
24.09.2018 г.

По-висок добив от маслодаен слънчоглед и царевица за зърно

По-висок добив от маслодаен слънчоглед и царевица за зърно

Прибирането на реколтата от маслодаен слънчоглед и царевица се движи с по-бавни темпове в сравнение с миналата година, като и при двете култури засега се отчитат чувствително по-високи средни добиви – съответно с 16,5% и 40,8%. Към 13.09.2018 г. продукцията от слънчоглед е на нивото отпреди една година, а тази от царевица е с близо 19% повече.

По-висок добив от маслодаен слънчоглед и царевица за зърно
21718

Последни материали
Виж
Кадрови промени
Сменен е шефът на Изпълнителната агенция по горите
Рафинерия
Борисов откри малка инвестиция в рафинерия за олио в Добричко
В какво задължително трябва да вложите преотстъпения данък в агросектора
НАП актуализира данъците, които фермерите ще плащат за 2019 г.
Десислава Танева: Около 70 хил. дка са засегнатите площи от градушки от началото на 2019 г.
Демонстрациите при старозагорското село Бяло поле – втора част
Агро Арена 2019 г. на „Байер“ с предложенията при слънчоглед, царевица и рапица
Нормативни промени
От 15 е в сила нов регламент за намаляване на трансмазнините в храните
Свързани материали
Виж
ФАО прогнозира рекорден глобален добив от зърнени храни през 2019/20 маркетингова година
И според MARS България е сред сериозно засегнатите страни
Посевите в южна Европа продължават да изпитват недостиг на влага
Реколтата обаче ще остане на миналогодишното ниво заради свиването на засетите площи
Екперти от ЕС очакват ръст от 12 на сто в добивите от рапица
Важно за градинаря
Как да повишим добивите от сливи
Служители от ИАГ задържаха автомобил и 8 кубика дървесина
Контрол
Масирани проверки за незаконен дърводобив и по празниците
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам