Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
06.07.2018 г.

Търсите машина, която не просто да ви върши работа?

Серията MGX III на Кубота е точно за Вас !
Търсите машина, която не просто да ви върши работа?

Надеждни, високопроизводителни и икономични това са тракторите от Серията MGX 3 заедно с атрактивна лизингова схема за закупуване на нова земеделска техника.

Серията на Кубота MGX III е разделена на 5 модела трактори: M95GX III с мощност 104 к.с., М105GX III с мощност 111 к.с., М115GX III с мощност 123 к.с., М125GX III с мощност 133 к.с. и М135GX III с мощност 143 к.с. Машините са с 4-цилиндрови двигатели Кубота, отговарящи на строгите стандарти за емисии от етап IV. Оборудвани са с 8-степенна Powershift трансмисия, а трансмисията Intelli-Shift позволява да сменяте предавките с натискането на един бутон. Кубота MGX III ви предлага още подобрения като Автоматичен режим. При работа в често променящи се почвени условия и при наклонен терен тракторът сам променя предавките вместо вас. Изключително продуктивната хидравлична система осигурява управлението да става с лекота. При работа със сеялка, обръщателен плуг или челен товарач, машината има такава товароподемност, че може да се справи с всякакво оборудване без затруднения.

Кабината предлага удобство и отлична видимост за по - продуктивна работа на оператора.Таблото за управление е подредено така, че операторът да има видимост и лесен досег върху всички елементи. Освен всичко това КУБОТА БЪЛГАРИЯ предлага на земеделците и изгодна лизингова схема! Тя е съвместна инициатива със Сожелийз за закупуването на нова земеделска техника коятовключва  тракторите от цялата гама на Кубота, както и прикачния инвентар. Ето и условията: Лизинг до 60 месеца за моделите от серия М7, а за останалите серии до 36 месеца, първоначална минимална вноска от  15 %. Годишната лихва - 1 %. Има възможност за авансово или разсрочено плащане на ДДС. И още: Минимална остатъчна стойност.

Гаранционният срок на машините се запазва –  4 години или 4000 моточаса за всички серии с изключение на серията М7, която е 3 години или 3000 моточаса което настъпи първо. Цялата гама машини с марката КУБОТА могат да бъдат закупени при тези условия. Това включва трактори от серия Б1 и Б2 с мощност от 12 до 29к.с., серия L1 и L2 с мощност от 36 до 61 к.с., серия М5001 с мощност от 95 до 113к.с., специализираните тракториза лозари и овощари М5 Narrow с мощност от 73 до 105к.с., серия MGXIII с мощност от 104 до 143к.с. и серия М7 с мощност от 130 до 170к.с.

Лизинговата схема важи и за цялата гама прикачен инвентар на Кубота. За повече информация относно кампанията може да се обърнете към търговските партньори на Кубота България в страната, както и да посетите сайтa на компанията Kubota-bg.com за повече информация относно продуктовата им гама.

Търсите машина, която не просто да ви върши работа?
29209
 

Последни материали
Виж
До 14 май стопаните със 100% пропаднали площи от градушката в Южна България подават заявления за обследвания
Обзор на Софийска стокова борса за периода 23-27април 2024 година
Купувачите на маслодаен слънчоглед на борсата продължават да вдигат цените
Тютюнопроизводителите и занапред ще получават държавна подкрепа
Седмична агрометеорологична прогноза за периода 26 април – 2 май 2024 година
Остава опасността от слани във високите полета на западна България
За незаконно овладяване на държавни поземлени участъци
Украинският земеделски министър подаде оставка заради корупционни обвинения
Призив за подкрепа
Бедствието с градушките роди съпричастност от фермери към фермери
Свързани материали
Виж
Кубота представя трактор с мощност 22 к.с. в гамата Escorts-Kubota
Демонстрация на специализирани трактори и пръскачки за лозя
Kubota Bulgaria в стопанството на винарна Мидалидаре
Кубота на второ място по продажби на трактори
Новият Quadtrac 715 на Case IH спечели поредна международна награда
„Тайтън Машинъри България“ с нов търговско-сервизен център в Шумен
Кубота отново е в челната тройка на земеделската сцена за 2023 г.
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини