Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
02.03.2018 г.

Воденичарска кавърма

Воденичарска кавърма

Нарязваме месото на късчета и го задушаваме в мазнина и малко вода. Прибавяме филийките лук, а малко след това и нарязаните на кубчета дроб и гъби. Слагаме виното и малко вода, подправяме с черния пипер и чубрицата, посоляваме и печем ястието в пръстен гювеч.

Продукти: 1 кг крехко свинско месо, 300 г гъби, 5 глави кромид лук, 500 г свински черен дроб, 4 с.л. мазнина, 3-4 с.л. вино, 1-2 люти чушки, чубрица, черен пипер, сол.

Воденичарска кавърма
8345
 

Последни материали
Виж
14 производители представят България на "Зелена седмица Берлин”2025"
Българското зърно отново не успя да се класира сред победителите
Йордания проведе втори поред успешен търг за внос на хлебна пшеница
Днес в Ловеч откриват фермерски артбазар
Първият фермерски пазар за годината в Плевен ще се проведе утре
Нов широкоспектърен фунгицид за перфектен контрол на болестите при житни култури
Внимание! Внимание! Вербен®
На пазар със супермаркети като основен канал за дистрибуция
Българските преработватели на селскостопански продукти оцеляват трудно
График за срещи с фермери по места на Националната служба за съвети в земеделието
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини