Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
02.03.2018 г.

Воденичарска кавърма

Воденичарска кавърма

Нарязваме месото на късчета и го задушаваме в мазнина и малко вода. Прибавяме филийките лук, а малко след това и нарязаните на кубчета дроб и гъби. Слагаме виното и малко вода, подправяме с черния пипер и чубрицата, посоляваме и печем ястието в пръстен гювеч.

Продукти: 1 кг крехко свинско месо, 300 г гъби, 5 глави кромид лук, 500 г свински черен дроб, 4 с.л. мазнина, 3-4 с.л. вино, 1-2 люти чушки, чубрица, черен пипер, сол.

Воденичарска кавърма
3981

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
Предприето е умъртвяване и унищожаване на всички птици
Откриха птичи грип в с. Трилистник, област Пловдив
Ловът на диви свине се открива на 29 септември
По 70 лв. на животно ще получат собствениците за превантивно заклани домашни свине в 20-километровите зони около индустриалните ферми
Съвети от здравното министерство
Как фермерите могат да се предпазят от бруцелоза
Решения на Министерския съвет
Забрана за приватизацията на „Сортови семена – Елит“ ЕАД
Годишнини
Обединените земеделци ще отбележат 71 години от убийството на Никола Петков
Свързани материали
Виж
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам