Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Воденичарска кавърма

Синор.БГ / 02.03.2018 г.
Воденичарска кавърма

Нарязваме месото на късчета и го задушаваме в мазнина и малко вода. Прибавяме филийките лук, а малко след това и нарязаните на кубчета дроб и гъби. Слагаме виното и малко вода, подправяме с черния пипер и чубрицата, посоляваме и печем ястието в пръстен гювеч.

Продукти: 1 кг крехко свинско месо, 300 г гъби, 5 глави кромид лук, 500 г свински черен дроб, 4 с.л. мазнина, 3-4 с.л. вино, 1-2 люти чушки, чубрица, черен пипер, сол.

Воденичарска кавърма
8661
 

Последни материали
Виж
ДФЗ преведе помоща за шарка по овцете и козите
Извънредно Общо събрание
Българската аграрна камара се връща към управление с един председател
Като покупателна възможност сме по-нагоре
България е последна в ЕС при отчитане на средния нетен доход
Последиците за бизнеса
Фермерите свикват със закъснелите слани: зимата в България се стопява
Памукът е хазарт засега
Л. Работов: Министерството на финансите забрави, че има земеделци в криза и поливане
Бюджетната програма за стратегически инвестиции 2026-2028 г.
Държавата заделя едва 10 млн. евро за ремонт на язовири до 2028 г.
Свързани материали
Виж
Овчарска кавърма
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини