Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Воденичарска кавърма

Синор.БГ / 02.03.2018 г.
Воденичарска кавърма

Нарязваме месото на късчета и го задушаваме в мазнина и малко вода. Прибавяме филийките лук, а малко след това и нарязаните на кубчета дроб и гъби. Слагаме виното и малко вода, подправяме с черния пипер и чубрицата, посоляваме и печем ястието в пръстен гювеч.

Продукти: 1 кг крехко свинско месо, 300 г гъби, 5 глави кромид лук, 500 г свински черен дроб, 4 с.л. мазнина, 3-4 с.л. вино, 1-2 люти чушки, чубрица, черен пипер, сол.

Воденичарска кавърма
8768
 

Последни материали
Виж
Данни за фитосанитарното състояние на есенниците в страната
Предстоящо
На 9 ноември Комисията по бюджети в ЕП ще представи доклада си по МФР 2028-2034
Турция инвестира 54,5 млн евро в защита на местните породи и развитие на животновъдството
Лозови сарми с леща
Статистика
Исторически спад: След 20 години фермерите засяха под 10 млн. декара с пшеница
FAO. Световното производство на зърно през 2025/26 ще надхвърли 3 млрд. т
Свързани материали
Виж
Овчарска кавърма
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини