Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Воденичарска кавърма

Синор.БГ / 02.03.2018 г.
Воденичарска кавърма

Нарязваме месото на късчета и го задушаваме в мазнина и малко вода. Прибавяме филийките лук, а малко след това и нарязаните на кубчета дроб и гъби. Слагаме виното и малко вода, подправяме с черния пипер и чубрицата, посоляваме и печем ястието в пръстен гювеч.

Продукти: 1 кг крехко свинско месо, 300 г гъби, 5 глави кромид лук, 500 г свински черен дроб, 4 с.л. мазнина, 3-4 с.л. вино, 1-2 люти чушки, чубрица, черен пипер, сол.

Воденичарска кавърма
8760
 

Последни материали
Виж
Регистрираните доставки за последните 20 години бяха едва 20 000 тона
Износът на пшеница от Казахстан за Алжир надхвърли 100 милиона долара
Как майсторски бе овладян земеделският протест
През седмицата: Голямото пробуждане и надежди за аграрни реформи
С 684 милиона лева бюджет по стратегическия план и оперативни програми
Одобриха 97 местни инициативни групи по подхода ВОМР за 2023-2027 г.
Върху тях се гради конкурентното и екологично отговорно производство
МЗХ съдейства за прилагане на научните достижения за опазване на почвите
Леща по манастирски
Нерегистриран по закона на храните и в лошо хигиенно състояние
Затвориха нерегламентиран цех за производство на хляб в Хасково
Свързани материали
Виж
Овчарска кавърма
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини