Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Воденичарска кавърма

Синор.БГ / 02.03.2018 г.
Воденичарска кавърма

Нарязваме месото на късчета и го задушаваме в мазнина и малко вода. Прибавяме филийките лук, а малко след това и нарязаните на кубчета дроб и гъби. Слагаме виното и малко вода, подправяме с черния пипер и чубрицата, посоляваме и печем ястието в пръстен гювеч.

Продукти: 1 кг крехко свинско месо, 300 г гъби, 5 глави кромид лук, 500 г свински черен дроб, 4 с.л. мазнина, 3-4 с.л. вино, 1-2 люти чушки, чубрица, черен пипер, сол.

Воденичарска кавърма
8701
 

Последни материали
Виж
Лозана Василева пред Съвета по земеделие
България настоява за отделен и стабилен бюджет за ОСП след 2027 г.
Унгария : „Култивираното месо застрашава европейската култура и традициите в земеделието“
Само четири държави в ЕС са без забележки
Втора година Разплащателната ни агенция е без грешки, установи Европейската сметна палата
Признаци и решения
Защо корените на дърветата излизат на повърхността?
Медиаторът в търговските отношения в селското стопанство на Франция - ключова фигура за балансиране на веригата
Три министерства
Нови правила за действие при навлизане на мечки в села и градчета
Свързани материали
Виж
Овчарска кавърма
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини