Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Воденичарска кавърма

Синор.БГ / 02.03.2018 г.
Воденичарска кавърма

Нарязваме месото на късчета и го задушаваме в мазнина и малко вода. Прибавяме филийките лук, а малко след това и нарязаните на кубчета дроб и гъби. Слагаме виното и малко вода, подправяме с черния пипер и чубрицата, посоляваме и печем ястието в пръстен гювеч.

Продукти: 1 кг крехко свинско месо, 300 г гъби, 5 глави кромид лук, 500 г свински черен дроб, 4 с.л. мазнина, 3-4 с.л. вино, 1-2 люти чушки, чубрица, черен пипер, сол.

Воденичарска кавърма
8620
 

Последни материали
Виж
Финансиран по Околна среда
Горските ще изпълняват проект за НАТУРА в Югозападна България
Преговори по финансовата рамка 2028-2034 г.
ЕК отстъпва за обединяване на финансирането по ОСП и регионалните фондове
За транспорт на изложбени продукти
МЗХ пусна обществена поръчка за 200 хил. лв. за логистика при европейски изложения
Подготовка за зимата
Как правилно да съхраняваме плодовете и зеленчуците заедно
Нова кабина, нов дизайн и нови мощности поставят по-висок стандарт в пръскането
Три нови пръскачки представя AGRIFAC
Насоки за каниддатстване – трета част
При данъчни задължения до 50 000 лв. пак може да се получат субсидии
Свързани материали
Виж
Овчарска кавърма
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини