Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Воденичарска кавърма

Синор.БГ / 02.03.2018 г.
Воденичарска кавърма

Нарязваме месото на късчета и го задушаваме в мазнина и малко вода. Прибавяме филийките лук, а малко след това и нарязаните на кубчета дроб и гъби. Слагаме виното и малко вода, подправяме с черния пипер и чубрицата, посоляваме и печем ястието в пръстен гювеч.

Продукти: 1 кг крехко свинско месо, 300 г гъби, 5 глави кромид лук, 500 г свински черен дроб, 4 с.л. мазнина, 3-4 с.л. вино, 1-2 люти чушки, чубрица, черен пипер, сол.

Воденичарска кавърма
8721
 

Последни материали
Виж
С постановление от днес
Няма да има увеличение на таксите на БАБХ! Запазват се, но в евро
Националната федерация „Земеделие и горско стопанство“ към „Подкрепа“
Протест на нископлатените служители в земеделието пред Триъгълника на властта
На 9 декември в София
Съюзът по хранителна промишленост отбелязва 60-годишен юбилей
На 27 и 28 ноември
Агросеминарът на НАЗ: Министри и фермери, с фокус върху напояването и бъдещата ОСП
На днешното заседание
Правителството дава ход на компенсацията за напояване
Изследването ще приключи през юни 2026 г.
Брюксел се запита: Дали забранените пестициди не се връщат в ЕС през вносни продукти?
Свързани материали
Виж
Овчарска кавърма
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини