Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
14.11.2017 г.

SULKY, специалистът в торенето, е напред с технологиите

Френският производител е пионер в новите технологии за тороразпръскване и за пореден път доказва капацитета си да внедрява иновативни решения за високо-прецизно и щадящо природата наторяване. 

Наскоро френската компания представи новото си решение за хидравлично задвижване на тороразпръскващите дискове независимо от скоростта на двигателя.

Хидравличното задвижване поддържа постоянна скоростта на въртене на тороразпръскващите дискове и прави възможна работата при ниски обороти на двигателя на трактора (1500 об./мин.) при всякакви ситуации, независимо от скоростта на ВОМ натрактора. Тази опция се предлага за всички модели от гамата Х40+ и Х50+.

Прикачването е опростено

Прикачването на торачката SULKY към трактора е още по-лесно от преди – вместо кардан закачате два хидравлични маркуча с бързи връзки.

Разпръскването на тор е равномерно при всякакви условия

Хидравличното задвижване гарантира постоянна скорост на въртене на дисковете и равномерно тороразпръскване при хълмисти терени, където поддържането на постоянна скорост на ВОМ е по-трудно. Регулиращ интерфейс управлява скоростта на въртене на диска и сигнализира при нарушаване на  предварително зададените параметри.

Контрол на разходите

Чрез тороразпръскването с по-ниски обороти на двигателя на трактора фермерите ще намалят разхода на гориво и така ще свалят общите си разходи, особено при работа с тороразпръскващите машини с голям обем (от гамата Х50+), прикачени към трактори с висока мощност.

Централен хидравличен модул, който заменя ВОМ, се инсталира фабрично на редуктора на тороразпръскващата машина. Тази опция е особено препоръчителна при  трактори с голяма мощност, при които ВОМ липсва или работи само на 1000 об./мин.

Налична е и друга нова опция - ДЕСЕН/ЛЯВ сензори за ниско ниво на тора в бункера – дават възможност да се разбере с точност кога едната част от бункера е почти празна. Операторът получава информация навреме, за да напълни отново бункера и да не рискува да работи с празен бункер. Сензорите за ниско ниво са идеални при оптимизиране на тороразпръскването в случаите на управление чрез GPS настройки отдясно/отляво или при машини, снабдени с ECONOV система за изключване на тороразпръскващи секции. Сензорното устройство се предлага при моделите X40+ и Х50+, снабдени с ISOBUS.

Тороразпръскващите машини SULKY X40+ са с работна ширина до 44 м и обем до 3200 л, SULKY X50+ са с работна ширина до 50 м и обем до 4200 л, а повече информация и изгодни предложения търсете в търговската ни мрежа.

SULKY, специалистът в торенето, е напред с технологиите
8173
 

Последни материали
Виж
Сделките на зелено и при останалите зърнени и маслодайни култури
За една седмица фючърсите при пшеницата поскъпнаха с 3 евро на тон
ДЗЕС-те и други защонодателни промени
Европарламентът даде зелена светлина за промените в Общата селскостопанска политика
Предстоящо
На 26 април награждават победителя в конкурса за иновативно предприятие
Очакват се отговорите на кабинета
ЕК с предупреждение за санкции срещу България в три области
Служебен кабинет
Украинската помощ ще бъде преведена на 52 хиляди земеделци до 15 май
Какви цели си поставя новият министър на земеделието и храните
Свързани материали
Виж
SULKY предлага решение
Торенето с минерални торове е неразривна част от съвременното земеделие
Нови екстри обогатиха гамата от тороразпръскващи машини SULKY, предоставяйки по-добра производителност и лекота при работа
Онлайн помощникът FERTITEST за настройките на тороразпръскващите машини SULKY вече е на български език
QUARTZ 800
Новият универсален ISOBUS терминал на SULKY осигурява перфектно торене
Златен медал за SULKY на Agritechnica 2015 за управление на торенето в реално време през интернет
Новият CULTILINE XR: бърз модул за предсеитбена подготовка
Новости при сеитбената и почвообработваща техника на SULKY
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини