Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
09.10.2017 г.

Маринована мешана туршия

Маринована мешана туршия

Нарязваме морковите на колелца, доматите надупчваме с вилица, а листата целина нарязваме на дребно. Изрязваме дръжките на чушките на 1 см от основата им. Зелето нарязваме на едри ивици. Нареждаме зеленчуците на пластове в по-голям съд. Смесваме оцета, олиото, захарта, солта и подправките и кипваме за 10 мин. С изстиналата марината заливаме зеленчуците. Туршията е готова след 20 дни.

Продукти: 3,5 кг чорбаджийски чушки, 500 г зелени домати, 1 кг моркови, 1 кг зеле, 100 г чесън, 300 г целина листа, 500 г олио, 1,6л оцет, 300 г сол, 300 г захар, черен пипер, бахар, 3 дафинови листа

Маринована мешана туршия
3781

Последни материали
Виж
Нова високодобивна генетика рапични хибриди, вече и в България!
Интуиция, Интелект, InVigor
Плащането е до 9 август
Животновъдите кандидатстват по схемата de minimis от 28 юни до 15 юли
Важно преди жътва
Държавата отпуска 24 милиона лева за попълване на резерва със зърно
Прави се през юни
При богата реколта е важно ябълките да се проредят
Към 11 юни 2019 г.
Фонд „Земеделие“ с пълен списък на платените проекти по ПРСР
Статистика
Износът на зърно от ЕС изостава в сравнение с 2018 г., но вносът нарасна с 26 процента
Свързани материали
Виж
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам