Начало » Важно за фермера » Животновъдство
01.09.2017 г.

HL-TopMix ще бъде партньор на форума СТЕКСПО 2017

HL-TopMix ще бъде партньор на форума СТЕКСПО 2017

HL-TopMix оказва подкрепа на месодайното говедовъдство в България чрез представяне на тенденциите в храненето на телета за угояване и добри практики в отглеждането. 

За втора път HL-TopMix ще бъде парньор на Асоциацията за развъждане на месодайните породи говеда в България (АРМПГБ) за провеждането на форума за месодайно говедовъдство СТЕКСПО 2017, който ще се проведе на 12-13 септември 2017 г.

От екипа на HL-TopMix споделят защо подкрепят форума:

„Стекспо е пряко ориентирано към всички участници в цикъла по отглеждане, изхранване, мениджмънт и реализация на месодайни говеда. Форматът е практически, с ценна информация за аудиторията, като се стреми да работи в посока прилагането на добри практики и развитие на месодайния сектор. Като партньор на професионалното фермерство у нас, ние от HL-TopMix знаем, че угояването е инвестиция. Ключов фактор е добрият мениджмънт на храненето, което е предпоставка за успешно оползотворяване на генетичните заложби на животното. Нашата цел е да предлагаме цялостна концепция за изхранване във всички фази на отглеждането, която да работи за постигане на висока рентабилност в стопанството. Затова подкрепяме форума СТЕКСПО 2017, който стартира успешно през миналата година и сега дава още по-голяма заявка за едно силно издържано специализирано събитие в сектор животновъдство.“

Един от водещите консултанти по хранене д-р Иван Миланов ще запознае фермерите с тенденциите в храненето, като представи по време на семинарния ден тема „Хранене на говедата - угояване и финишинг ”. В нея той ще засегне важните моменти относно преминаването през различните фази на развитие, успешното управление на хранителния процес и правилния подбор на концепция. Екипът на HL-TopMix ще бъде на разположение и през двата дни на форума за индивидуални консултации относно храненето в конкретна ферма. 

СТЕКСПО 2017 ще се проведе в Сливен (12.09) и в село Стефан Караджово (13.09). По време на събитието ще бъдат представени тенденциите в сектора, съвременните начини за хранене и отглеждане, ветеринарните и хигиенните изисквания. Специално внимание тази година е отделено и на пазара на говеждо месо и възможностите за директни доставки до големите търговски вериги. Топ готвачи от България, между които и познатият от екрана Ути Бъчваров, ще демонстрират качествата на българското месо, което освен да бъде търсено на родната трапеза, все повече възвръща позициите си на европейските пазари.

Направете сега своята резервация за участие на сайта на форума: www.steakspo.bbab.bg или научете повече от HL-Topmix на www.hl-topmix.com

1182
Последни материали
Виж
Времето
Оранжев код за валежи от сняг и силен вятър за 19 области
Протест
Гръцките фермери отново изкарват тракторите по пътищата
Всяко нарушаване на покоя на пчелите вреди на доброто презимуване
В пчелина през януари
Рецепта с кайма
Кремсупа с топчета
От 1 януари
Турция понижи митото върху вноса на орехи и бадеми до 15 на сто
Румъния е на първо вясто по заети в биологичния сектор
България е лидер в ЕС по ръст на площите с биоземеделие през настоящото десетилетие
Свързани материали
Виж
На вниманието на овцевъдите
HL-TopMix стартира зимна промоционална схема за овцевъдите
Wisan® 44 се прилага за висока продуктивност и оптимизация на дажбата във фермата
HL-TopMix ще бъде партньор на първото изложение Фермер Експо Раковски
Новият Wisan® Omega е иновация за рентабилно хранене в свиневъдните стопанства
Съветите на специалиста за 5-те стъпки в приготвянето на млекозаместителя за хранене на новородените
Иновативните продукти за хранене Wisan са все по-предпочитани в българските ферми
Приятели на SINOR.bg: Стоматолог, София/    Професионална техника /    Градинска техника /    Книжарница /    АГРОВЕСТНИК /    
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам