Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
24.11.2015 г.

Маринован уклей

Ако хванете много риба...

Изчистения от главите, опашките и вътрешностите оклей изплакваме обилно в няколко води. Осоляваме го с морска сол за два три дни. Измиваме рибата от солта, отцеждаме го от водата и го нареждаме в буркани във форма на колело, като през няколко реда ръсим парченца дафинов лист, зърна черен пипер и бахар и заливаме с по малко препържено олио. Редим го плътно,'отгоре притискаме с тежест и доливаме буркана с препържено олио. Затваряме херметически без да стерилизираме и консервата е готова.

Маринован уклей
22492
 

Последни материали
Виж
Старите сортове
Въпроси към МЗХ къде е националната генна банка на България
Проверки
Проверка на БАБХ опровергава сигнал за вредни шоколади на пазара
Пукнатини в кората на дърветата – причини и мерки
Сдружаване
БФС учреди Северозападен аграрен съюз във Враца
Леща по индийски
Слънчогледът ще поскъпва в Украйна
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини