Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
24.11.2015 г.

Маринован уклей

Ако хванете много риба...

Изчистения от главите, опашките и вътрешностите оклей изплакваме обилно в няколко води. Осоляваме го с морска сол за два три дни. Измиваме рибата от солта, отцеждаме го от водата и го нареждаме в буркани във форма на колело, като през няколко реда ръсим парченца дафинов лист, зърна черен пипер и бахар и заливаме с по малко препържено олио. Редим го плътно,'отгоре притискаме с тежест и доливаме буркана с препържено олио. Затваряме херметически без да стерилизираме и консервата е готова.

Маринован уклей
23375
 

Последни материали
Виж
Иззети са 49 моторни превозни средства и 23 моторни триона
Горските отчетоха близо 10 на сто ръст на проверките на полугодието
Скъпо излезе само малко количество, закупено чрез частна сделка
Южна Корея се запасява усърдно с по-евтина фуражна царевица на търгове
При проверка на БАБХ, МВР и ДАНС в северна България на 24 юли
Иззеха неразрешени продукти за растителна защита от търговци и фермери
Огънят вероятно е тръгнал от мълния, поразила кравефермата
В Свищовско 23 крави загинаха в пожар, унищожени са и 5000 бали сено
Близо 2000 декара с есенно зърно са пострадали от неблагоприятни събития
Фермерите отчитат по-високи добиви от пшеницата в Ямболско
Съвети навреме
Важни съвети за поливане на растенията в горещини като сегашните
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини