Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
24.11.2015 г.

Маринован уклей

Ако хванете много риба...

Изчистения от главите, опашките и вътрешностите оклей изплакваме обилно в няколко води. Осоляваме го с морска сол за два три дни. Измиваме рибата от солта, отцеждаме го от водата и го нареждаме в буркани във форма на колело, като през няколко реда ръсим парченца дафинов лист, зърна черен пипер и бахар и заливаме с по малко препържено олио. Редим го плътно,'отгоре притискаме с тежест и доливаме буркана с препържено олио. Затваряме херметически без да стерилизираме и консервата е готова.

Маринован уклей
23122
 

Последни материали
Виж
Промените влизат в сила 3 месеца след обнародване на закона в „Държавен вестник“
Гражданите и бизнеса вече няма да са "куриери" на кадастрални документи между държавните институции и съдилищата
14 019 производители на протеинови култури получиха 31,7 млн. лева за Кампания 2024
Решения на Министерския съвет
Прехвърлят щатни бройки от промишления център в Москва към комисията за стоковите борси и тържищата
Решения на Министерския съвет
Държавата рестартира инвестиционната програма за общински проекти
Двойна – 2500 евро, ще бъде помощта за малките стопани
Брюксел реши: Бюрократичният товар на фермерите ще олекне, проверките ще се заменят от сателити
Цената на изкупвачите е 4 лв, на пазара - 20
Николай Гайдов, пчелар: Смъртността в кошерите и евтиният мед на едро помитат сектора
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини