Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
24.11.2015 г.

Маринован уклей

Ако хванете много риба...

Изчистения от главите, опашките и вътрешностите оклей изплакваме обилно в няколко води. Осоляваме го с морска сол за два три дни. Измиваме рибата от солта, отцеждаме го от водата и го нареждаме в буркани във форма на колело, като през няколко реда ръсим парченца дафинов лист, зърна черен пипер и бахар и заливаме с по малко препържено олио. Редим го плътно,'отгоре притискаме с тежест и доливаме буркана с препържено олио. Затваряме херметически без да стерилизираме и консервата е готова.

Маринован уклей
23266
 

Последни материали
Виж
Болестите и вредителите са под праговете на икономическа вредност
Състоянието на пролетните култури в Украйна е удовлетворително
Агрометеорологична прогноза за периода 4-10 юни 2025 година
Горещото и сухо време ще действа зле на цъфтежа на пролетните култури
Мнението на бранша
Лоши добиви и качество на хлебното зърно в Айтоско
Казус с продължение
Животновъдите са в нарушение заради бъг в електронен модул на БАБХ
Екстремни жеги обхванаха Европа
Украинските фермери наближават жътвата на първия милион тона зърно от новата реколта
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини