Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
24.07.2015 г.

Унгарска рибена супа

На снимката стар унгарски казан за приготвяне на рибена супа

Отделяме главите и костите на рибата, а месото нарязваме на парченца и посоляваме. Слагаме рибните глави и кости да се варят в 8-10 ч.ч. вода заедно с нарязания лук. /Слагаме и няколко цели малки рибки/. Щом водата заври, поръсваме червения пипер и варим докато лукът се развари. Прецеждаме бульона и заливаме рибата. Прибавяме чушките, нарязани на кръгчета, и обелените и настъргани домати. Доваряваме 20 мин на слаб огън, като не бъркаме, а само разклащаме тенджерата, за да не се раздроби рибата. 

Продукти: 1,5 кг различна риба /шаран, щука, сом, костур/, 1 голяма глава лук, 2-3 зелени пиперки, 4-5 домата, 1 ч.л. лют червен пипер, сол.

Унгарска рибена супа
9950
 

Последни материали
Виж
С бюджет от 5 млн. евро МЗХ ще отвори прием по мярката за предотвратяване на щети от горски пожари и природни бедствия
Ечемикът е над 1,05 милиона тона
Над 5,77 милиона тона е реколтата от пшеница досега, прибрани са 78% от площите
Липсата на пазар свива сектора
Николай Гайдов: Пчелите и пчеларите сме в будна кома
Обсъждане на промени в Закона за еврото
Факири да са, търговците не биха могли от 8 август да изписват цените в евро и лева
Няма ги обаче високите цени от последните години, не достига и качествено семе
Фермерите в Полша продължиха да разширяват засетите площи с картофи
Повечето от дейностите са с естетическа цел
Министерството на земеделието ще ремонтира дома си за 200 хил. лв.
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини