Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
03.03.2015 г.

Какво ще видим на предстоящото БАТА АГРО 2015 пролетно издание с марка JCB

Официалният представител на JCB за България Оптиком ООД ще покаже на предстоящото пролетно издание на БАТА АГРО богата гама високо-технологични машини за земеделието с марка JCB. Тракторите Fastrac, телескопични товарачи, мини-товарачи и товарачи с шарнирна рама ще привличат вниманието както обичайно.

На специален щанд в закритата зона на изложението Оптиком ще представи съвместно с Фарм Технолоджи ООД оборудване и товарачи JCB с приложение в животновъдството.

JCB Loadall 516-40, JCB Skid Steer 190, JCB 403 и JCB TM220 ще бъдат изложени след участието си в серия успешни демонстрации в животновъдни ферми в страната през февруари т.г. Машините са оборудвани с разнообразни приспособления за ефективна работа във всяка ферма и ще са на разположение на фермерите за демонстрации в техните стопанства и след края на изложението. Изгодни финансови схеми и заводска гаранция до 5 години се предлагат за агротехниката JCB.

Сред акцентите ще са и машините с премиера на българския пазар:

JCB 560-80 Agri Plus е с най-голям капацитет в гамата телескопични товарачи на JCB (6 тона на 8 м) за върхова производителност. Подходящ за големи ферми и земеделски стопанства, търговски предприятия с големи складови стопанства, които имат нужда от още по-висока производителност при товаро-разтоварни операции. Задвижван от 145 к.с. дизелов двигател JCB Ecomax T4, новият модел има опция за оборудване с нова кофа с обем 5m³, както и с други от обновената гама приспособления за работа в селското стопанство Agmaster на JCB. На седалката на оператора е монтиран серво-джойстик за управление само с допир на пръстите. С товароподемност от 6000 кг и с увеличен капацитет за изнасяне на товара напред новата машина съчетава сила и здравината на двойната  телескопична стрела и усиления навес и система  за захващане на тежки приспособления. Навесната система  тип „Z” преобразува хидравличната мощност в голяма откъсваща сила за бързо пълнене на кофата, като в същото време осигурява отличен ъгъл за бързо изсипване на товара.

JCB 516-40 Agri

С уникалната си рама с усилена несиметрична греда  и хидростатична трансмисия, новият Loadall 516-40 Agri развива успешната формула на предшественика си 515-40 Agri като телескопичен товарач с размерите и подвижността на мини товарач (skid-steer). Новият модел има значителни подобрения: в хидростатичното задвижване и допълнителни хидравлични изводи, заедно с допълнителен капацитет на повдигане. Новият товарач вдига 1,6 тона на 4 метра, а размерите му са само 1,56 м ширина и 1,8 м височина. Благодарение на постоянното задвижване и управление на четирите колела радиусът на завой е само 2,8 метра. Усъвършенстваната трансмисия не само предоставя увеличена бутаща сила, но и по-висока скорост при ниския и при високия диапазон; ниският диапазон е вече по-удобен  за придвижване от една на друга операция в двора на стопанството, докато високият е за по-високи скорости при придвижване на по-дълги разстояния. Нова опция за регулиране постоянния поток на хидравликата осигурява дебит на хидравлично масло за задвижване на ротационни четки, фуражоподаваща кофа или дозатори за смяна на постелята, а опцията Varispeed  регулира работата на трансмисията за бавна работна скорост независимо от оборотите на двигателя. Операторите ще харесат преминаването към хидравлично заключващ механизъм за прикачване на приспособленията, съвместим с устройствата за закрепване при Loadall Compact (компактните телескопични товарачи) или Skid Steer (мини товарачите), както и управлението на стрелата и допълнителни функции от джойстика, което правят 516-40 Agri лесен и удобен за управление.

ОПТИКОМ ООД​ - Бата Агро 2015 пролет, 4 до 7 март. Закрита площ, щанд F6 и открита площ, щанд 11

     

Какво ще видим на предстоящото БАТА АГРО 2015 пролетно издание с марка JCB
9089
 

Последни материали
Виж
Парламентарна комисия
Без субсидии за 2023 г. остават 264 от новопоявилите се „неактивни фермери“, но за тази година ще получат подпомагане
Важно!
Планът за възстановяване и устойчивост „стои на трупчета“, гласуват важни законови промени
Годишният темп на инфлация в еврозоната през март е 2,4%
Германия въведе забрана за улов на европейската змиорка
Над 4000 шарана пуснаха в района на Ямбол
Промени
Президентът още не е отговорил на искането на Главчев за смяна на земеделския министър
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини