Начало » Новини » Страната
24.02.2015 г.

Най-голямото италианско изложение за плодове и зеленчуци Mаcfrut идва в България за първи път

Със стратегическото партньорство на УниКредит

Farmer.bg

Най-голямото италианско изложение за производители на плодове и зеленчуци Mаcfrut идва в България за първи път. Събитието стана възможно благодарение на стратегическото партньорство на УниКредит, съобщиха от банката. Целта е да бъдат подпомогнати по-голям брой български изложители и посетители да участват в Международния панаир за плодове и зеленчуци, който се провежда от 23-и до 25-и септември в Италия. Това е първото в Централна  и Източна Европа и единственото официално представяне пред българския бизнес на 2015 MACFRUT INTERNATIONAL – едно от най-значимите световни изложения на индустрията за производство на плодове и зеленчуци.

В Международния център на УниКредит Булбанк български фирми имаха възможността да се срещнат с италианските компании от земеделския сектор и да се запознаят с възможностите за техния бизнес като изложител и посетител на изложението, което ще се проведе в края на септември в италиански град Римини.

Клиентите на УниКредит допълнително могат да се възползват от специални условия за присъствие на изложението.

„Mаcfrut 2015 е международен търговски бизнес панаир, който се провежда с помощта на нашия партньор УниКредит. Предлагаме уникалната възможност да срещнем производители от Италия с представители на развиващите се пазари като България.

Благодарение на мрежата от международни бизнес центрове на УниКредит, представители от Италия имат възможността да намерят правилната ниша на локалните пазари, както и да използват услуги на високо ниво в лицето на местните представителства на УниКредит“, сподели президентът на Mаcfrut Ренцо Пирачини.

„За нас е чест, че Macfrut избра България и Международния център за начало на европейското си роудшоу. От своето създаване в края на октомври миналата година центърът се превърна в домакин на десетки бизнес срещи, презентации и събития. Така работим целенасочено,  за да подпомагаме развитието на бизнеса на клиентите ни и създаването на международни контакти“, каза Микеле Амадеи, директор „Корпоративно, инвестиционно и частно банкиране“ и член на Управителния съвет на УниКредит Булбанк.

След посещението в София, Mаcfrut ще посети и друга голяма европейска столица – Варшава, като в следващите месеци италианското изложение за плодове и зеленчуци ще се представи и на други източноевропейски пазари.

Международното изложение Mаcfrut успява да събере на едно място изложители от над 35 страни и посетители, достигащи впечатляващите 25 хил. души.

Изложбеният център на Римини е един от най-модерните и иновативни в Италия. Построен през 2001 г., той е снабден с вътрешна железопътна гара и хеликоптерна площадка, има 11 000 паркоместа и 16 едноетажни модулируеми павилиона.

Представителите на Mаcfrut традиционно организират срещи с професионалисти в сферата на производството на плодове и зеленчуци на национално и международно ниво. Иновативният търговски панаир предлага възможност за дебати, обмяна на опит, производствени техники и научни срещи.

Най-голямото италианско изложение за плодове и зеленчуци Mаcfrut идва в България за първи път
4731
 

Последни материали
Виж
Експерти на МЗХ представиха промените в еко-схемите пред стопани в Кюстендил
ДФЗ доплати над 186 млн. лв. по ОПДУ за Кампания 2023
Стоки с висок фискален риск - череши
НАП разяснява на черешопроизводители как да декларират реколтата
Еврокомисарят по селско стопанство Януш Войчеховски пристига утре в България
Годишен доклад
Икономиката на България се движи основно от вътрешното търсене
В Световния ден на пчелата
За шест години пчеларите са намалели от 12 260 на 9 433, но добитият мед е повече
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини